Rar ne-a fost dat sa vedem o hidosenie mai mare. Acest Opel Vectra castiga titlul de "Tigaia anului"

Rar ne-a fost dat sa vedem o hidosenie mai mare. Acest Opel Vectra castiga titlul de "Tigaia anului"
  • Aripa spate este o grila de Chevrolet
  • Bara de protectie integreaza un radiator
  • Stopurile au ramas stock
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Opel Vectra a reusit sa starneasca indignare printre pasionatii auto cu un tuning cum rar ne-a fost dat sa vedem. Si nu in sensul bun, dupa cum te vei convinge singur din imaginea de mai jos.

Suntem in anul 2017 iar piata este plina, daca nu chiar sufocata, de piese aftermarket potrivite pentru toate tipurile de masini. Fie ca ai un SUV, un coupe, un sedan, o masina mai veche sau chiar si un Fiat Multipla, poti sa iti tunezi cu gust "bijuteria" pe patru roti. A se sublinia "cu gust".

De cealalta parte a baricadei se afla proprietarul acestui Opel Vectra, o masina care poate fi personalizata destul de usor: o suspensie care coboara garda la sol, probabil un "clean look", jante...si cam atat. Numai ca omul nostru a ales alta cale, mult mai complicata si mai...cum s-o spunem mai frumos...hidoasa.

Nu stim cum arata partea frontala, dar cu spatele asta, masina poate lua acasa fara nicio problema titlul de "Tigaia anului". Este foarte greu sa treci cu vederea aripa spate, care de fapt este o grila de Chevrolet, sau eleronul de pe plafon, insa trebuie sa o faci pentru ca radiatorul acela integrat in bara de protectie este fara indoiala piesa de rezistenta.

A, si sa nu uitam de iesirile evacuarii, pe care nu le putem asemana cu absolut nimic. Mare lucru ca stopurile au ramas stock, avand in vedere ca sunt inconjurate de o gramada de piese aruncate la propriu pe caroserie. Ce sa mai spunem de insertiile acelea "cromate" sau de accesoriile de pe laterale care ne-au lasat perplecsi.

Din fericire, acest Vectra nu este din Romania, insa avem si noi cateva "tigai" care pot concura cu el.

Tuning Opel Vectra

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2017