SEAT-ul care mananca M-uri si AMG-uri pe paine. Bolizii germani sunt rugati sa stea departe de el

SEAT-ul care mananca M-uri si AMG-uri pe paine. Bolizii germani sunt rugati sa stea departe de el
  • Cel mai nou pachet de tuning pentru SEAT Leon Cupra vine din Germania
  • Meniul pregatit de Siemoneit Racing vizeaza varianta de caroserie ST
  • Oferta include o putere maxima de 521 CP, jante pe 19" si suspensie KW
Distribuie pe Facebook

Un SEAT cu 521 de cai sub capota, care accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.4 secunde? Exista! Si este cel mai mare cosmar al M-urilor si AMG-urilor.

Versiunea iberica a germanului Volkswagen Golf R Variant, modelul Leon Cupra ST 4Drive combina un benzinar turbo cu o cutie automata si un sistem de tractiune integrala pentru o serie de performante asa cum istoria de aproape sapte decenii a companiei SEAT nu a mai vazut.

Iata si specificatiile tehnice exacte: o putere maxima de 300 de cai putere, o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 4.9 secunde si, nu in ultimul rand, o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora.

Pornind de la aceste cifre si numere mai mult decat spectaculoase - cel putin pentru un SEAT, o companie de tuning pe nume Siemoneit Racing a transformat modelul Leon Cupra ST 4Drive intr-o sperietoare de M-uri, AMG-uri si chiar cateva sportive cu motorul montat central.

Secretul din spatele acestei reusite consta in modificarea radicala a benzinarului turbo pe care break-ul companiei iberice il imprumuta de la germanul Volkswagen Golf R Variant, si anume un 2.0 in patru cilindri.

Multumita unui nou sistem de supraalimentare, dar si imbunatatirilor aduse intercooler-ului, evacuarii sau pompei de carburant, proiectul care are la baza modelul Leon Cupra ST 4Drive de la SEAT vine cu valori care includ 521 de cai putere si, daca iti vine sa crezi, 620 Nm.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza acum in numai 3.4 secunde, in timp ce viteza maxima ramane limitate - nu insa la 250 km/h, ca pana acum, ci la 280 de kilometri pe ora.

Daca sperai la ceva ieftin, ei bine... afla ca meniul companiei de tuning Siemoneit Racing vine cu un pret de speriat pentru proprietarii de SEAT-uri, cel putin, pachetul de performanta crescand valoarea acestui Leon Cupra ST 4Drive cu fabuloasa suma de 23.800 de euro.

Clientii care vor sa asocieze cresterea de putere cu o serie de modificari estetice sunt invitati sa isi echipeze break-ul iberic atat cu o suspensie mai joasa, cat si cu un set de jante care masoara 19" in diametru.

SEAT Leon Cupra ST de 514 CP

SEAT Leon Cupra ST de 514 CP

SEAT Leon Cupra ST de 514 CP

SEAT Leon Cupra ST de 514 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze SEAT Leon Cupra ST de 514 CP
mai multe