Daca tu crezi ca ai o zi proasta, atunci proprietarul acestui Pagani Huayra ce sa mai zica?

Daca tu crezi ca ai o zi proasta, atunci proprietarul acestui Pagani Huayra ce sa mai zica?
  • Unicul exemplar de Pagani Huayra Pearl a fost implicat intr-un accident in capitala Frantei
  • Masina a pierdut o buna bucata a partii spate, inclusiv suspensia, evacuarea si bara
  • Proprietarul a achizionat-o cu doar cateva luni in urma
Distribuie pe Facebook

Un exemplar unicat produs de constructorul italian Pagani si botezat Huayra Pearl, a suferit avarii majore dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie in capitala Frantei.

Cu siguranta, proprietarul acestui Pagani Huayra Pearl nu va uite prea curand ziua cand s-a plimbat prin Paris si a ramas fara pretioasa lui masina. Nu, aceasta nu i-a fost furata, ci a ramas fara o buna bucata din spate.

Pagani Huayra Pearl

Masina, unicata dealtfel, a fost achizionata in urma cu cateva luni si avea numere de inmatriculare arabe. Inca nu se cunosc cauzele producerii accidentului, dar cert este ca superbul supercar a iesit cam sifonat.

O buna parte a panoului spate lipseste, la fel ca si suspensia, evacuarea a fost pur si simplu smulsa, iar motorul a fost si el probabil atins. Ca si cum nu era de ajuns, bara spate impreuna cu diffuser-ul au disparut complet, iar stopurile, spoilerul si aripa au suferit avarii majore.

Pagani Huayra Pearl

Desi in mare parte arata ca o Huayra normala, masina se distingea, in zilele sale bune ce-i drept, prin priza de aer de pe plafon, diffuser-ul activ si prin aripa spate din doua bucati.

Pagani Huayra Pearl

In descrierea masinii, constructorul italian specifica faptul ca exemplarul Huayra Pearl este conceput din peste 5000 de piese, si ca echipei de design i-a trebuit un an pentru a desena silueta supercar-ului italian.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2016