Curiozitatea Zilei: Cat costa cel mai scump numar de inmatriculare? UPDATE!

Curiozitatea Zilei: Cat costa cel mai scump numar de inmatriculare? UPDATE!
  • Proprietarul companiei Project Kahn si-a scos la vanzare placuta cu F1
  • Celebrul numar de inmatriculare poate fi al tau pentru 10.009.995 sterline
  • Afzal Kahn a platit in anul 2007, pentru aceasta "onoare", doar 440.000 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Cel mai dorit numar de inmatriculare de la nivel planetar, celebrul F1 detinut de Afzal Kahn, poate fi acum al tau pentru fabuloasa suma de 10.009.995 sterline. Sau putin peste 12 milioane de euro, daca vrei.

Zece milioane de lire sterline. Exista o sumedenie de lucruri pe care le poti cumpara cu aceasta suma de bani, inclusiv o mini-colectie de hypercaruri cu noile Ferrari LaFerrari, McLaren P1 si Porsche 918 Spyder in prim plan. Ce se intampla insa atunci cand nici unul dintre aceste produse exclusiviste, pe care nu le vei intalni chiar la fiecare colt de strada, nu sunt suficiente pentru a demonstra omenirii cat esti tu de special comparativ cu ceilalti semeni ai tai?

Ei bine, exista numeroase companii prin lumea bunurilor de lux care sa-ti indeplineasca orice dorinta, printre acestea inscriindu-se si cei de la Project Kahn. Sau, mai bine zis, fondatorul si proprietarul tunerului britanic, care a anuntat recent ca celebra sa placuta de inmatriculare F1 este disponibila la vanzare. Pretul? Nici mai mult, nici mai putin de 10.009.995 sterline. Ori, daca vrei, undeva in jurul a... 12 milioane si jumatate de euro.

Ca se merita sau nu o astfel de achizitie ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi si depinde, in mare parte, de ce ascunde fiecare prin buzunare si conturi. Cert este ca ar putea fi o investitie de lunga durata, faptul ca Afzal Kahn a platit pe acest "lucru", in 2007, aproximativ 440.000 de lire sterline, iar sase ani mai tarziu a primit o oferta de peste 13 ori mai mare, adica de circa sase milioane de lire sterline, reprezentand cea mai buna dovada in acest sens.

Asadar, acestea fiind spuse, noi ne oprim aici din scris, insa continuam sa ne miram de modul in care a "evoluat" aceasta lume.

Placuta inmatriculare F1

UPDATE: Oficialii Project Kahn au publicat in cursul acestui weekend un comunicat oficial prin care anunta ca numarul de inmatriculare F1, detinut de fondatorul si proprietarul companiei Afzal Kahn, NU ESTE si nici NU A FOST de vanzare. Cum a ajuns insa acesta pe site-ul britanic Reg Transfers, ei bine... nimeni nu isi poate explica.

Distribuie pe Facebook
mai multe