Kia recheama in service 1000 de unitati pentru posibile probleme la faruri si frana

Kia recheama in service 1000 de unitati pentru posibile probleme la faruri si frana
Aproximativ 1000 de unitati Kia vor fi rechemate in service in Romania, in perioada urmatoare, a anuntat astazi compania printr-un comunicat. Actiunea vizeaza modelele Sorento, Sportage, Soul si Carnival vandute la noi si care pot prezenta probleme la aprinderea corecta a luminilor de frana.
Distribuie pe Facebook

Kia Romauto, distribuitorul marcii coreene in tara noastra, a anuntat un recall pentru modelele Sportage (produse intre anii 2007 - 2010), Sorento (fabricate intre 2007 - 2011), Soul (modelele dintre anii 2010 - 2011) si Carnival (intervalul 2006 - 2007).

Cele aproximativ 1000 de unitati afectate vor petrece 45 de minute in service pentru remedierea problemelor. Recall-ul se refera la inlocuirea preventiva a contactorului electric al pedalei de frana. Acesta poate crea disfunctionalitati ale luminilor de frana, care nu se aprind sau raman aprinse.

Potrivit comunicatului, in functie de dotarile autoturismelor mai pot aparea urmatoarele probleme: martor ESC aprins, functionarea defectuoasa a sistemului Cruise Control, nefunctionarea butonului de pornire a motorului si imposibilitatea de a misca schimbatorul de viteze din treapta P (Parcare) la cutiile automate.

Distribuie pe Facebook
mai multe