Ultimul Subaru condus de pilotul Colin McRae poate fi cumparat de oricine

Ultimul Subaru condus de pilotul Colin McRae poate fi cumparat de oricine
  • Masina are motorul nou
  • La bordul ei, Petter Solberg a castigat 2 podiumuri in WRC
  • Colin McRae, ultima aparitie in public la volanul sau
Distribuie pe Facebook

De fapt, de oricine cu suficienti bani pentru a achita o factura de 230.000 de dolari, atat cat cere un dealer din Irlanda pe masina condusa de Colin McRae in 2007, la Goodwood Festival of Speed, inainte sa-si piarda viata in cruntul accident de elicopter.

Nu sunt deloc putini cei care considera ca pilotul Colin McRae a fost cel mai bun pilot de raliuri din toate timpurile. Din pacate, el si-a pierdut viata in 2007, atunci cand a avut loc un accident aviatic si elicopterul in care el se afla s-a prabusit. Insa cu putin timp inainte de accident, el a venit, aproape ca in fiecare an, la celebrul festival al vitezei, Goodwood Festival of Speed, pentru a-si saluta si onora fanii. Acolo, el a condus un Subaru Impreza WRX STI de competitie pe traseul de coasta, in ceea ce urma sa fie ultima sa aparitie in public.

Acum, dealerul din Irlanda de Nord, C&M Motors, vinde aceasta masina care l-a scos in lumina reflectoarelor pentru ultima oara pe celebrul pilot, la Goodwood. Masina este un model S12B modificat de WRC, fiind totodata si una din masinile conduse de Petter Solberg pentru echipa de uzina Subaru, in sezonul 2007 de World Rally Championship, cu doua finalizari pe podium. Dar daca faptul ca a fost condusa de Solberg nu ajunge, iata ca este aceeasi masina condusa de McRae.

Subaru Colin McRae

Poate si din acest motiv, pretul cerut este unul destul de mare. Mai precis, 159.500 de lire sterline, adica in jur de 230.000 de dolari. Oricum, nu ar fi cel mai scump Subaru vandut vreodata, pentru ca in prezent prima pozitie este ocupata tot de un WRX STI care s-a vandut pentru 238.000 de dolari in luna octombrie 2015, tot condus in trecut de McRae. Insa momentan, in ciuda masinii care este prezentata pe un site specializat pe vanzarea de automobile sport, nu a fost gasit un cumparator.

Acest Subaru vine cu un motor nou, interior special de WRC cu roll-cage si multe modificari care o fac sa fie masina ideala pentru orice pasionat sau colectionar. Si chiar daca are pretul unui Lamborghini nou, trebuie retinut ca masina asta are o istorie importanta si este unica in toata lumea, asa ca pretul cerut pentru persoana potrivita este chiar infim.

Distribuie pe Facebook
mai multe