Viata lui Paul Walker valoreaza 50 de milioane de dolari la asigurator

Viata lui Paul Walker valoreaza 50 de milioane de dolari la asigurator
  • Paul Walker a murit anul trecut
  • Era in mijlocul filmarilor la Fast and Furious 7
  • Actorul va aparea in continuare in film
Distribuie pe Facebook

Poti pune un pret pe viata unui om? Nu prea. Dar am vazut cazuri si in tara noastra de oameni cu probleme care, daca nu au bani de tratament, mor. In cazul celebrului actor american Paul Walker, lucrurile stau altfel. Compania de filme la care lucra actorul american este pe cale sa ceara o suma uriasa de la asigurator, ca sa termine filmul in care acesta era implicat. Absurd, sau corect?

Numai firma care asigura vedete sa nu fii in ziua de azi! Si asta pentru ca Universal Pictures e pe cale sa incaseze 50 de milioane de dolari de la firma de asigurari la care era bagat Paul Walker. Si asta pentru ca, odata cu moartea actorului, cheltuielile pentru a termina episodul cu numarul 7 din franciza Fast & Furious au crescut. In primul rand, cu faptul ca actorul va fi recreat digital in unele cazuri, scenariul a fost refacut si au aparut personaje noi, inclusiv doi frati ai lui Paul Walker.

Universal Pictures nu a renunta la film, ceea ce ar fi costat compania mult mai multi bani, dar nici la alte vedete de calibru, precum Vin Diesel, ci a ales sa faca filmul diferit de forma initiala si sa scoata mai multi bani din buzunar. Din fericire, firma specializata pe filme este asigurata in astfel de cazuri, conform spuselor celor de la The Hollywood Reporter.

Filmul avea un buget initial de 200 de milioane de dolari, iar acesta se va suplimenta cu inca 50 de la asigurator. Daca plata s-ar efectua, ar insemna ca aceasta dauna platita ar deveni cea mai mare din istorie, de acest gen. Si asta pentru ca, in trecut, s-au mai platit astfel de pagube catre companiile de filme. De exemplu, in 1994, actorul John Candy a murit in timpul filmarilor pentru Wagons East, iar compania a primit 20 de milioane de dolari despagubiri. Iar cel mai recent exemplu este de la filmul Iron Man 3, cand Robert Downey Jr. si-a rupt glezna, iar compania a primit daune de 15 milioane de dolari pentru el.

Poate ca moartea lui Paul Walker va mai naste multe controverse, inclusiv legate de moarte sa, asa cum se discuta in procesul intentat de sotia celui care se afla la volan in clipa accidentului. Insa un lucru e clar: filmul va profita de moartea actorului si va face, fara indoiala, recorduri de audienta si incasari, publicul dorind sa-l vada pentru ultima oara pe actor la treaba.

Distribuie pe Facebook
mai multe