Primavara incepe cu tine: Toyota dezvaluie noul FT-86 Open Concept

Primavara incepe cu tine: Toyota dezvaluie noul FT-86 Open Concept
Dupa trei luni de zile pline de frig si ocazional zapada, plus ger, iarna se pregateste sa-si stranga catrafusele si sa ne paraseasca pentru urmatoarele aproximativ 275 de zile. Vestile bune nu se opresc aici. Odata cu venirea primaverii, japonezii de la Toyota tin sa ne incante privirile cu cea mai noua creatie a lor, modelul FT-86 Open Concept!
Distribuie pe Facebook

Urmand a debuta in premiera mondiala chiar la inceputul saptamanii viitoare, atunci cand cea de-a 83-a editie a Salonului Auto de la Geneva isi va deschide larg portile, noua Toyota FT-86 Open Concept promite sa livreze celor aflati la bord o nelimitata portie de senzatii tari in aer liber, acoperisul fix caracteristic modelului coupe fiind inlocuit in cazul de fata cu unul retractabil, realizat din material textil.

Toyota FT-86 Open Concept

De asemenea, convertible-ul constructorului japonez se mai poate lauda si cu un plus de stil si rafinament, detaliu ce se datoreaza in special combinatiei de piele alba si albastra regasita la interior, combinatie careia i se alatura si o pereche de cusaturi contrastante, respectiv un set de covorase finisate intr-o nuanta de auri.

Toyota FT-86 Open Concept

Se mai adauga pe lista cu specialitati si un propulsor de doi litri cuplat la o transmisie automata cu sase rapoarte si padele, iar noua Toyota FT-86 Open Concept se anunta nu doar un automobil distractiv de condus, ci si un cruiser excelent - mai ales atunci cand acoperisul se face nevazut.

Toyota FT-86 Open Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Toyota FT-86 Open Concept
mai multe