Cea mai tare masina de drift tocmai a fost scoasa la vanzare

Cea mai tare masina de drift tocmai a fost scoasa la vanzare
  • Motorul este de Toyota Supra si are 700 cp
  • Masina merge cu carburant E85
  • Greutatea totala este de 1182 kg
Distribuie pe Facebook

Nimic nu este mai tare decat sa combini ceva retro cu ceva modern si extrem cu este driftul. Iata ca cineva a decis sa transforme un BMW 2002 din 1973 in masina de drift. Proiectul este acum de vanzare pentru numai 21.000 de Euro. Aaaa, si are 700 cp!

Si la noi in Campionatul National de Viteza in Coasta participa mai multe exemplare de BMW 2002 la categoria rezervata masinilor istorice. Insa cand transformi o astfel de masina clasica intr-un monstru de drift, mintea noastra o ia razna. Echipa de drift Smokehunters din Estonia si-a scos la vanzare o astfel de masina cu care a participat la mai multe competitii care implica derapaje controlate. Ei cer 21.000 de Euro pe masina intreaga, asa cum este ea acum. Ce primesti de banii astia?

BMW de driftBMW de drift

BMW de drift

Un BMW 2002 fabricat in 1973 din care a mai ramas doar forma. Sub capota este un motor 2JZ-GTE cu o turbina Holset HX40 Super turbo, axe cu came Brian Crower stage 2, arcuri de valve Brian Crower, pompa de apa electrica, galerie de admisie custom, galerie de evacuare Zerial Modified, intercooler modificat Zerial, traseu de admisie Zerial, evacuare exhaust 3.5″, injectoare 1400cc injectors, rampa de injectiare custom, computer programabil Vems, garnitura de chiulasa Cometic headgasket, suruburi de chiulasa ARP, ATL fuel cell, rezervor Surge tank, patru pompe de benzina MSD si multe alte bunatati.

Cutia este una de tip R154 cu ambreiaj ACT si placa ACT, suspensia este MX5 Tein Flex pe spate si Bilstein pe fata, punte spate de BMW E30, brate de E36 pe fata, frane Brembo cu 4 pistonase pe fata si etriere Porsche cu 4 pistonase pe spate, bodykit exterior facut special pentru aceasta masina, capota si aripi FRP, luneta Lexan, rollcage custom, centuri Sabelt in 5 puncte, volan OMP, bord imbracat in Alcantara, ceasuri Auto Gauge, frana de mana hidraulica, pedale marca Tilton, scaune Sabelt de tip scoica, tablou de intrerupatoare si asa mai departe.

BMW de drift

Cu alte cuvinte, in caz ca nu ati inteles absolut tot, cum nici noi nu prea intelegem unii termeni, este o masina 100% de drift, gata pregatita de circuit. Masina se vinde asa cum este, cu o mica lovitura in partea din spate cauzata de impactul cu o alta masina in timpul unui battle.

Aceasta masina poate fi extrem de usor transformata si intr-una de circuit, si cum la noi in tara s-a inaugurat un circuit pe care se poate da oricine cu propria masina, aceasta ar fi ideala. Nu trebuie sa uitam ca acest BMW are doar 1182 de kilograme si 700 cp. Ai spune ca are un raport putere/greutate mai bun decat al unui Veyron!

Detalii mai multe, dar si negocierea pretului, se poate face la: taavi.toomara@gmail.com

BMW de drift

BMW de drift

BMW de drift

BMW de drift

BMW de drift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW de drift
mai multe
BMW
Publicat în categoria: Drift DATA PUBLICĂRII: 23 Decembrie 2014