In septembrie, romanii pot participa la cel mai mare festival de camioane si motoare din Europa de Est

In septembrie, romanii pot participa la cel mai mare festival de camioane si motoare din Europa de Est
In septembrie, in Romania va avea loc cel mai mare festival de camioane si motociclete din Europa de Est, "The Most Beautiful Truck&Chopper Festival" - editia 2013. Anuntul a fost facut astazi in cadrul unui eveniment ce s-a desfasurat la sediul Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania.
Distribuie pe Facebook

Festivalul va avea loc in perioada 21-22 septembrie la Aerodromul IFPTR din Targu Mures. Organizatorii au anuntat ca la aceste eveniment sunt asteptate peste 5.000 de persoane, peste 250 de camioane si 700 motoare.

De asemenea, concursurile si premiile nu vor lipsi nici ele. Vor fi organizate 3 competitii la categoriile "Cel mai frumos camion", "Cel mai frumos chopper" si "Cel mai bun sofer profesionist din Romania", iar participantii se vor lupta pentru premii de peste 22.000 de euro.

Astfel ca, la „Cel mai bun sofer profesionist din Romania" marele premiu este de 2.000 de euro, iar la categoriile "Cel mai frumos camion" si "Cel mai frumos chopper" castigatorii vor putea merge intr-o excursie la Carnavalul de la Rio de Janeiro.

Inscrierile in competitie se vor face incepand cu data de 1 aprilie 2013.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2013