10 tuninguri dementiale. Uite cum arata vehiculele astea!

10 tuninguri dementiale. Uite cum arata vehiculele astea!
Cand vine vorba de personalizarea vehiculelor, nimic nu opreste un pasionat sa isi faca de cap.
Distribuie pe Facebook

Culese de pe toate meridianele globului, fotografiile de mai jos te vor lamuri ce inseamna pasiunea dusa la extrem, uneori impinsa spre marginea nebuniei. Iata cele mai trasnite idei de personalizare a unor vehicule!

1. Mini? S-o crezi tu!

10 tuninguri dementiale

Nu este nimic mini la acest exemplar Mini Cooper S cu sase locuri pentru pasageri, patru portiere, sase roti si un jacuzzi pentru relaxare la drum lung.

2. Bata cu masina

10 tuninguri dementiale

Modelul de mai jos este un pic mai neobisnuit pentru romani. De obicei, la noi gasesti masina dotata cu bata de baseball. Probabil, o traditie care arata ca sportul americanilor se inrudeste cu oina. La indieni insa, gasesti bata-masina. Si nu orice bata, ci una de cricket.

3. Bagi o bila la volan?

10 tuninguri dementiale

Cand vine vorba de a transforma orice intr-o masina, indienii par mai inventivi decat raposatul Steve Jobs in calculatoare. Iata si modelul "masa de biliard", care atinge viteze de pana la 40 km/h.

Misto, nu? De ce nu se lanseaza si in Romania? Pentru ca la starea drumurilor de la noi se va gasi mereu cate un pasager gata sa comenteze, pe buna dreptate, ca trage masa.

4. Mercedes ca pentru Guta

10 tuninguri dementiale

Ok, l-am vazut pe Jean de la Craiova cantand la mormantul lui Bruce Lee, asa ca acum ne putem astepta sa-l vedem si pe Guta in Tokyo. Pentru ce? Pentru un Mercedes incrustat cu 300.000 de cristale Swarovski. Valoarea mea, valoarea mea!

Daca ai nervi poti sa ii dai si teapa vanzandu-i un Ford Explorer. E facut tot in uzina Ford de la Chicago, asa ca ar putea sa muste. Pana sa isi dea seama ca e construit din piese Lego esti deja departe.

10 tuninguri dementiale

5. Batman, ia de aici!

10 tuninguri dementiale

Nu dispera daca nu esti nascut in familia Wayne sau macar in Gotham City. E destul loc pentru toti pe lumea asta. Cumpara-ti un Nissan la mana a doua si o Santana, pune mana pe ciocan si treci la remodelat.

Cel putin asa a procedat fermierul chinez Wang Jian cand si-a dat seama ca "Fara Batmobil, lumea e pustiu!". Crezi ca-i gluma? Cu 9.500 de dolari, chinezul zburda si cu 250 de km/h pe sosea.

6. Bunica motorista

10 tuninguri dementiale

China ori e o piata virgina pentru constructorii de masini, ori acolo pana si bunicutele duhnesc de talent. Asa cum este cazul mamaitei Zhang Jinduo, care si-a tras un dragster "ca la tara" cu ajutorul fiului ei care este mecanic auto.


7. Bullit, ce-ai fost si ce-ai ajuns!

10 tuninguri dementiale

Nu, nu s-a intamplat nimic cu pelicula celebra in care a jucat Steve McQueen, ci doar cu numele personajului. Daca pentru cinefilii din toata lumea Bullit inseamna un film cu una dintre cele mai bestiale curse de masini, pentru localnicii din Seattle acesta este numele vehiculului cu care este transportat lichidul seminal al donatorilor la banca de sperma din oras.

8. Monstru

10 tuninguri dementiale

Monster truck a vazut oricine, dar monster bike este o priveliste rara. Chinezul asta de 30 de ani sparge orice tipare, chiar daca pentru a mentine monster bike-ul pe sosea are nevoie de roti ajutatoare. Ciudatenia, realizata din roti de tractor si Dumnezeu stie ce alte piese, i-a mancat un an pana sa functioneze corect.

9. Horror-style

10 tuninguri dementiale

Hai sa nu parasim Asia pentru ca pe acolo oamenii par sa dea pe dinafara de talent. Cum este si acest tanar din Bangkok al carui motor a fost tunat sa arate ca o insecta furioasa. Pacat ca pana acum regizorii de la Hollywood nu au prins ideea. La aspect bate orice a incalecat Nicholas Cage in seria Ghost Rider.

10. De la vecini citire

10 tuninguri dementiale

Nu-i bai cu atata talent asiatic. Avem si noi vecinii nostri inspirati. Unu-i Istvan Puskas, tractorist ungur, care nu s-a zbatut precum chinezul de mai sus sa isi dezasambleze obiectul muncii, ci a fost mult mai practic. Timp de doi ani, a cioplit la lemnele din curte pana cand i-a iesit minunatia asta de chopper.

Functionabil, daca este sa te iei dupa rezervorul sub forma de butoi amplasat la vedere si, mai ales, la indemana. Ceea ce te face sa crezi ca motorului lui nea Puskas ar cam trage pe palinca mai mult decat pe benzina. De unde a avut atata lemn? Hai ca esti copil! Din Harghita si Covasna, of course!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze 10 tuninguri dementiale
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2014