Un chinez cu Porsche vinde esarfe pentru a face rost de bani de benzina

Un chinez cu Porsche vinde esarfe pentru a face rost de bani de benzina
  • Un tanar cu Cayman S vinde esarfe pe marginea drumului
  • Acesta a primit masina cadou si cauta sa obtina bani de benzina
  • Supercarul german porneste in China de la 130.350 euro
Distribuie pe Facebook

Surprins de parintii sai cu un Porsche Cayman, un tanar chinez s-a apucat de vandut esarfe pe marginea drumului pentru a face rost de bani de benzina si alte cheltuieli. De admirat sau de condamnat?

Chinezii si turistii care traversau la pas orasul Shaoxing din provincia Zhejiang au fost mirati sa descopere recent, pe marginea drumului, un tanar care vindea esarfe... din portbagajului unui Porsche Cayman de ultima generatie.

Surprins de politie si reporterii presei locale, acesta a recunoscut ca a primit masina in dar de la parintii sai. Rusinat sa le mai ceara si bani pentru carburant sau alte cheltuieli cu supercarul german, a ocupat trotuarul unei sosele si s-a apucat de treaba.

Dupa o mica altercatie cu autoritatile, tanarul si-a strans marfa, s-a urcat la volanului Porsche-ului Cayman de ultima generatie si a demarat in tromba. Nu se stie insa daca la el acasa sau intr-o alta locatie, pentru a continua ceea ce incepuse.

Chinez cu Porsche vinde esarfe pentru benzina

Chinez cu Porsche vinde esarfe pentru benzina

Comercializat in trei versiuni diferite de putere, supercarul german are in China un pret de minimum 727.000 CNY, adica aproximativ 94.000 de euro. Varianta din cazul de fata, Cayman S, porneste de la 1.009.000 sau, daca vrei, 130.350 euro la cursul zilei de astazi.

In schimbul acestei sume de bani, automobilul de inalta performanta din Stuttgart ofera un motor aspirat cu sase cilindri si capacitate de 3.5 litri, ce produce un total de 325 cai putere si 370 Newton-Metri.

Pachetul tehnic este completat de o transmisie PDK cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune spate, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in 4.9 secunde. Viteza maxima? 281 kilometri pe ora!

Cat despre consumul mediu de carburant, tanarul chinez nu are motive majore de ingrijorare, Porsche-le Cayman S promitand sa consume 8.0 litri de benzina la fiecare 100 de kilometri.

Chinez cu Porsche vinde esarfe pentru benzina

Chinez cu Porsche vinde esarfe pentru benzina

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2014