Cat costa noul hatchback electric Volkswagen e-Golf

Cat costa noul hatchback electric Volkswagen e-Golf
  • Volkswagen a lansat pe piata noul e-Golf
  • Preturile pornesc de la 34.900 euro
  • Modelul ofera o autonomie de pana la 190 km
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna anului trecut, noul Volkswagen e-Golf a ajuns in cele din urma si la vanzare. Preturile hatchback-ului german pe piata din Germania pornesc de la 34.900 euro.

Introdusa pe piata la sfarsitul anului 2012, cea de-a saptea generatie a legendarului Volkswagen Golf poate fi acum achizitionata si intr-o versiune complet electrica. Botezata sugestiv e-Golf, varianta pe baterii a celei mai noi reiterari a hatchback-ului german ofera undeva in jurul a 115 cai putere si 270 Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se in aproximativ 10.4 secunde.

Volkswagen e-Golf

Informatiile cu privire la viteza maxima nu au fost dezvaluie pana la acest moment, oficialii producatorului de automobile de Wolfsburg multumindu-se sa afirme, in schimb, ca noul Volkswagen e-Golf se poate lauda cu o autonomie cuprinsa intre 130 si 190 de kilometri. O autonomie care, asa cum probabil ti-ai dat si tu seama, variaza in functie de numerosi factori, precum natura drumului sau stilul de condus.

Volkswagen e-Golf

In ceea ce priveste aspectul sau vizual, varianta pe baterii a celei mai noi reiterari a hatchback-ului german iese in evidenta prin cateva modificari subtile, majoritatea acestora fiind operate la nivelul spoilerului fata, respectiv setului de jante. Drept urmare, noul Volkswagen e-Golf se poate lauda cu un design exterior atat mai modern, cat si mai aerodinamic.

Volkswagen e-Golf

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat, si anume pretul. Varianta pe baterii a celei mai noi reiterari a hatchback-ului german este disponibila la vanzare, cel putin pe piata auto din Germania, in schimbul unei sume de 34.900 euro si ofera inca din standard dotari precum faruri full LED, lumini de zi de tip LED, parbriz incalzit, control automat al climatizarii, plus sistem audio si de navigatie, respectiv volan imbracat in piele.

Volkswagen e-Golf

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Volkswagen e-Golf
mai multe