Audi prezinta oficial noul A4. GALERIE FOTO si VIDEO in ARTICOL.

Audi prezinta oficial noul A4. GALERIE FOTO si VIDEO in ARTICOL.
  • Audi prezinta cea de-a cincea generatie a popularului A4
  • Noua generatie cantareste cu pana la 120 kg mai putin
  • Pe plan estetic ne intampina un design familiar
Distribuie pe Facebook

Cea de-a cincea generatie a popularului model german de clasa medie ofera numeroase motorizari eficiente si tehnologii de ultima ora, toate acestea fiind impachetate intr-un design... usor familiar.

Dupa sapte ani de activitate si milioane de exemplare vandute la nivel global, a venit moment ca actualul Audi A4 B8 sa-si ia ramas bun de la industria auto. O noua reiteratie a popularului model german de clasa medie a debutat chiar in cursul acestei dimineti, primele impresii fiind dintre cele mai... variate.

Principala problema a generatiei cu numarul cinci o reprezinta departamentul exterior, care preia (parca) mult prea multe detalii si elemente estetice de la restul automobilelor regasite in gama constructorului de masini din Ingolstadt.

Cu o situatie similara ne intalnim si atunci cand dam buzna in cabina noului Audi A4, display-ul TFT de 12.3 inch "ascuns" in spatele volanului cu trei spite si gurile de ventilatie ce se prelungesc de-a latul intregului panoul de bord fiind cele mai bune argumente in acest sens.

Noul Audi A4 - Galerie FotoNoul Audi A4 - Galerie Foto

Noul Audi A4 - Galerie Foto

In cazul in care esti totusi dispus sa treci peste aceste mici "probleme", cea de-a cincea generatie a popularului model german de clasa medie te va rasplati atat cu un plus in dreptul dimensiunilor (lungime totala: 4.73 metri, ampatament: 2.82 metri), cat si cu un minus in dreptul greutatii (pana la 120 de kilograme).

Detaliile exacte cu privire la gama de motorizari lipsesc pentru moment, oficialii constructorului de masini din Ingolstadt multumindu-se sa afirme doar ca viitorii clienti vor avea la dispozitie - cel putin la momentul lansarii, sapte unitati cu puteri cuprinse intre 150 si 272 CP.

Patru dintre acestea fac parte din familia TDI, titlul de cea mai eficienta dintre versiuni, bineinteles, revenindu-i variantei Ultra capabila sa se laude cu un consum de emisii de numai 95 de grame de dioxid de carbon per kilometru (99 grame CO2 per km in cazul Avant-ului).

Ca si tehnologii disponibile, pe langa display-ul TFT de 12.3 inch mentionat anterior, mai avem si un display secundar de 8.3 inch, destinat sistemului de infotainment MMI, faruri Matrix LED, dar si sistemul Drive Select pentru propulsoarele mai puternice de 190 CP.

In ceea ce priveste confortul, principalele atractii constau intr-un sistem audio Bang & Olufsen cu sunet 3D, 19 difuzoare si 755 W, respectiv un sistem multimedia cu doua tablete pozitionate in spatele scaunelor fata.

Noul Audi A4 va debuta public, cel mai probabil, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din aceasta toamna, in timp ce vanzarile ar trebui sa ia startul chiar inainte de sfarsitul anului in curs.

Noul Audi A4 - Galerie Foto

Noul Audi A4 - Galerie Foto

Noul Audi A4 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Noul Audi A4 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2015