Dacia aduce doua premiera mondiale la Geneva Motor Show. Despre ce sa fie vorba oare?

Dacia aduce doua premiera mondiale la Geneva Motor Show. Despre ce sa fie vorba oare?
Au mai ramas doar cateva zile pana la startul celei de-a 83-a editii a Geneva Motor Show, un motiv numai bun pentru ca si cei de la Dacia sa-si anunte planurile cu care spera sa cucereasca audienta salonului auto elvetian, eveniment ce se va desfasura anul acesta in perioada 7 - 17 martie.
Distribuie pe Facebook

Dupa ce s-a prezentat la editia de anul trecut a Salonului Auto de la Paris cu nu mai putin de trei noutati absolute, multi ar fi tentati sa creada ca cei de la Dacia nu mai au cu ce sa surprinda publicul prezent in cadrul celei de-a 83-a editii a Geneva Motor Show. Nimic mai fals de-atat.

Constructorul auto de la Mioveni a anuntat recent ca, la Salonul Auto de la Geneva din acest an - eveniment ce se desfasoara in perioada 7 - 17 martie, va sosi nu cu una, ci cu doua premiere mondiale. Din pacate, informatiile oficiale se opresc pentru moment aici, asa ca nimeni nu stie cu exactitate despre ce ar putea fi vorba.

Cu toate acestea, exista cateva ipoteze. Intr-o alta ordine de idei, nu ar fi exclus ca oficialii Dacia sa prezinte cu ocazia editiei din acest an a Geneva Motor Show cea mai noua generatie a modelului Logan MCV, automobil ce va aduce cu sine toate bunatatile tehnice si estetice de care se bucura ultimul Logan sedan, plus o doza extra de practicabilitate.

Aceasta ar putea fi insa doar una dintre cele doua premiere mondiale pregatite de constructorul de la Mioveni pentru salonul auto elvetian. Nu de alta dar, in cazul in care ultimele zvonuri se adeveresc, vizitatorii evenimentului Geneva Motor Show 2013 vor mai putea experimenta si versiunea imbunatatita a SUV-ului Dacia Duster, model care va beneficia cel mai probabil de un aspect exterior usor restilizat, plus un interior modificat si inzestrat cu noutatile de ordin tehnologic aduse de trioul Logan-Sandero-Sandero Stepway.

Drept urmare, pe scurt spus, cea de-a 83-a editie a Salonului Auto de la Geneva se anunta inca de pe-acum unul dintre cele mai interesante evenimente auto ale acestui (inceput) de an. Iar partea buna este ca nu au mai ramas decat cateva zile pana la marele debut!

Distribuie pe Facebook
mai multe