Economia costa: Masina care consuma 1.6 l/100 km porneste de la 44.250 euro

Economia costa: Masina care consuma 1.6 l/100 km porneste de la 44.250 euro
  • Noul Volkswagen Passat GTE porneste de la 44.250 euro
  • Modelul german ofera un sistem de propulsie hibrid cu 218 CP
  • Consumul mediu de carburant se cifreaza la 1.6 l/100 km
Distribuie pe Facebook

Dupa luni intregi de asteptare, cel mai eficient Volkswagen Passat lansat vreodata poate fi intr-un final al tau.

Dezvaluit in premiera mondiala chiar la sfarsitul anului trecut, cu ocazia salonului auto desfasurat la Paris in perioada 4 - 19 octombrie, noul Volkswagen Passat GTE gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de 1.4 litri, ce lucreaza alaturi de un propulsor electric cu baterii de 9.9 kWh.

218 cai putere si 400 Newton-Metri este totalul pe care sistemul hibrid il livreaza (exclusiv) puntii fata - prin intermediul unei transmisii DSG cu dublu ambreiaj si sase rapoarte, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in mai putin de opt secunde.

Volkswagen Passat GTEVolkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE

Nici aceasta, dar nici viteza maxima de peste 220 de kilometri pe ora nu reprezina totusi punctul forte al noului Volkswagen Passat GTE, modelul german de clasa medie impresionand mai degraba prin consumul sau mediu de carburant, de aproximativ 1.6 litri la 100 de kilometri.

Conform oficialilor companiei auto din Wolfsburg, emisiile de dioxid de carbon se cifreaza in jurul valorii de 37 grame per kilometru, insa pot scadea pana la 0 atunci cand soferul alege modul de rulare complet electric - disponibil pentru un maximum de 50 de kilometri.

Asadar, noul Volkswagen Passat GTE reprezinta se anunta ideala pentru cei care apreciaza calatoriile la (mare) distanta, modelul german de clasa medie promitand sa parcurga pana la 1.114 kilometri cu un singur rezervor de 50 de litri, plus bateria complet reincarcata.

In ceea ce priveste departamentul estetic, lista cu atractii principale include, insa nu se limiteaza neaparat la accentele de albastru intalnite atat la nivelul grilei frontale cromate, respectiv etrierelor din echiparea sistemului de franare, cat si printre detaliile de ordin interior.

Dupa cum precizam si anterior, toate acestea pot fi ale tale pentru o suma minima de 44.250 euro in cazul versiunii Sedan sau 45.250 euro in cazul variantei break.

Volkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Volkswagen Passat GTE
mai multe