Formele ei te vor da pe spate. Decapotabila pentru care merita sa mergi pana la... Paris si inapoi

Formele ei te vor da pe spate. Decapotabila pentru care merita sa mergi pana la... Paris si inapoi
  • Noul Opel Cascada Supreme debuteza oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris
  • Decapotabila germana propune trei nuante exterioare, accente negre si jante pe 20 inch
  • Alte vesti bune includ scaune incalzite, tapiterie din piele si cusaturi contrastante
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Opel prezinta cu ocazia evenimentului Mondial de l'Automobile 2016 noua editie Cascada Supreme, o decapotabila al carei design sa salivezi.

Versiunea electrica a gamei Ampera nu este sigura surpriza pregatita de Opel pentru Salonul Auto de la Paris, compania germana pregatind pentru show-ul pregatit sa se desfasoare in perioada 1 - 16 octombrie 2016 inclusiv o noua varianta a decapotabilei Cascada.

Comercializata sub denumirea Supreme, editia in cauza este disponibila la vanzare in trei nuante diferite - cunoscute sub denumirile Black Meet Kettle, Pull Me Over Red si Summit White, carora li se alatura diverse accente de negru intalnite atat la nivelul grilei frontale, cat si a oglinzilor laterale.

Jante din aliaj cu design in cinci spite duble si diametru de 20 inch completeaza lista atractiilor principale caracteristice exteriorului, vestile bune continuand insa la interior, acolo unde pasagerii vor fi intampinati inclusiv cu scaune incalzite, insertii de piele fina si cusaturi contrastante.

Specificatiile tehnice caracteristice noii editii speciale Opel Cascada Supreme lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care vom reaminti cifrele si numerele ce insotesc versiunea standard a decapotabilei din Russelsheim. Sau, mai bine zis, optiunile clientilor in materie de motorizari.

Intr-o alta ordine de idei, la baza lantului trofic avem o unitate turbo de 1.4 litri si 120 de cai putere, oferita de compania auto germana si intr-o varianta de 140 CP. Pe urmatoarea treapta a ierarhiei regasim un 2.0 CDTi de 170 cai putere, in timp ce varful piramidei gazduieste un 1.6 turbo de 170 sau 200 CP.

Exceptand propulsorul 1.6 ECOTEC in versiunea de 170 de cai putere, care a fost invatat sa lucreze inclusiv cu o transmisie automata in sase trepte de viteza, toate motoarele ascunse sub capota modelului Opel Cascada sunt livrate la pachet alaturi de cutii manuale cu sase rapoarte.

Opel Cascada Supreme

Opel Cascada SupremeOpel Cascada SupremeOpel Cascada Supreme

Opel Cascada Supreme

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Cascada Supreme
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2016