Nu i-a venit sa creada ce vede pe autostrada. Un FERRARI tragea nestingherit o remorca

Nu i-a venit sa creada ce vede pe autostrada. Un FERRARI tragea nestingherit o remorca
  • A surprins un Ferrari care tragea o remorca
  • Modelul F430 a fost lansat in 2004
  • Productia a incetat in 2009
Distribuie pe Facebook

Cine a zis ca supercar-urile nu sunt practice? Tipul asta a surprins pe autostrada din Germania un Ferrari F430 Spider cu remorca.

Daca vrei o masina practica nu alegi un supercar, nu? Adica spatiul in habitaclu este limitat, uneori chiar la doi pasageri, spatii de depozitare nu prea ai, portbagajul este aproape inexistent, garda la sol prea joasa nu-ti da voie sa mergi chiar oriunde vrei, sa nu mai vorbim de parcare.

Insa partea cu practicalitatea nu i se aplica acestui Ferrari F430 Spider, care chiar daca poate fi catalogat drept un supercar, uite ca iti poti face si treaba cu el. Cum care F430? Cel din clipul video de mai jos, surprins pe o autostrada din Germania in timp ce tragea o remorca. Nu vezi in fiecare zi asa ceva.

Cat despre masina, Ferrari a lansat modelul F430 in 2004 iar in dezvoltarea ei s-a implicat inclusiv septuplul campion de Formula 1 Michael Schumacher, pe atunci pilot la echipa italiana. Motorul pozitionat central este un V8 de 4.3 litri care livreaza puntii spate 490 de cai putere si 465 Nm cuplu la 5.250 de rotatii pe minut.

Versiunea decapotabila a fost prezentata lumii intregi un an mai tarziu la Geneva. Productia a incetat in 2009 cand locul acestuia a fost luat de superbul 458 Italia.

Distribuie pe Facebook
mai multe