Pretul exclusivitatii: Cat costa un exemplar Zagato TZ3 Stradale

Pretul exclusivitatii: Cat costa un exemplar Zagato TZ3 Stradale
  • Unul dintre cele noua exemplare Alfa Romeo TZ3 Stradale este disponibil la vanzare
  • Proiectul poarta semnatura italienilor de la Zagato si se ridica la 700.000 de dolari
  • La baza se afla un Dodge Viper SRT10 ACR-X, astfel ca sub capota regasim un V10 de 640 CP
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte de proiectul Alfa Romeo TZ3 Stradale by Zagato? Ei bine, unul dintre cele numai noua exemplare construite de carosierul italian este acum disponibil la vanzare, la un pret deloc... neglijabil.

700.000 de dolari. Exista numeroase achizitii pe care le poti face cu aceasta suma de bani, inclusiv o colectie de supercaruri cu automobile marca Porsche, Ferrari si Lamborghini in prim plan. In cazul in care visezi insa la ceva cu adevarat unic, optiunile sunt extrem de limitate in aceasta categorie de pret. Una dintre acestea poarta numele de Alfa Romeo TZ3 Stradale si vine tocmai de pe plansele designerilor Zagato.

Construita intr-o editie limitata la doar noua exemplare, pentru a celebra cea de-a 100-a aniversare a marcii din Milano, interesanta creatie a celebrului carosier - tot din Milano si el - are la baza modelul Dodge Viper SRT10 ACR-X, oferind astfel clientilor sai un motor V10 de 8.4 litri. Un motor V10 de 8.4 litri si 640 cai putere, ce lucreaza impreuna cu o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune spate pentru a livra un maximum de performanta, mai exact.

In ceea ce priveste aspectul vizual, caroseria realizata din fibra de carbon si inspirata de stilul Kammback reprezinta de departe atractia principala, in timp ce interiorul impresioneaza in mod special prin calitatea materialelor, mult superioara celor prezente anterior. De asemenea, autoturismul din cazul de fata se mai poate lauda si cu un total de numai 510 kilometri la bord, un simplu calcul relevand faptul ca supercarul italian cu inima americana a parcurs ceva mai putin de 130 kilometri pe an.

Zagato TZ3 Stradale de vanzareZagato TZ3 Stradale de vanzare

Zagato TZ3 Stradale de vanzareZagato TZ3 Stradale de vanzare

Zagato TZ3 Stradale de vanzareZagato TZ3 Stradale de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Zagato TZ3 Stradale de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2014