Bling-Bling Mercedes S-Klasse

Bling-Bling Mercedes S-Klasse
Puff Daddy in Romania? Nu, nicidecum. Doar o alta realizare a celor de la MBM Professional Tuning, un S-Klasse elegant caracterizat printr-un singur cuvant - "bling". Masina a fost la baza un Mercedes-Benz S600 cu motor V12 bi-turbo, cu numai 517 cp de fabrica. O astfel de limuzina este facuta la cele mai inalte standarde, pentru a fi pe placul celor mai exigenti clienti in cautarea de lux si eleganta. Si, totusi, proprietarul acestui model full-options nu s-a multumit cu autoturismul iesite pe usile fabricii germane si s-a hotarat sa-l modifice.
Distribuie pe Facebook

Pentru asta a apelat la MBM Professional Tuning din Bucuresti. Atat le-a trebuit celor de la MBM ca s-au si apucat de treaba. Masina a primit in primul rand un spoiler frontal de la Mercedes S65 AMG, mai agresiv decat cel obisnuit. Dupa care au venit jantele cromate Zenetti pe 22'', pe care pana si Puffy ar fi indivios. 

Bling-Bling Mercedes S-Klasse

Jantele sunt incaltate cu anvelope 295/25 ZR22, extrem de late pentru o mai buna stabilitate si aspect "lowrider". La exterior, asa cum ii sta bine unei limuzine de lux, MBM a montat o serie de ornamente cromate de la Schatz, inclusiv pe faruri si carcasele de la oglinzi. Eleronul spate este de la Brabus, special pentru S-Classe. In materie de styling interior, numai un ceas analog AMG este montat pe consola de bord si un set de pedale Vath. La un astfel de model extra-full este chiar greu sa mai modifici interiorul.

Bling-Bling Mercedes S-Klasse

Eleronul spate este de la Brabus, special pentru S-Klasse. In materie de styling interior, numai un ceas analog AMG este montat pe consola de bord si un set de pedale Vath. La un astfel de model extra-full este chiar greu sa mai modifici interiorul.

Bling-Bling Mercedes S-Klasse

In materie de performanta, MBM Tuning a schimbat evacuarea cu una din inox, facuta in atelierul propriu. Pe galeria de evacuare, cei de la MBM au montat doua clapete care se deschis si permit gazelor de evacuare sa fie eliminate repede, la turatie maxima. Impreuna cu evacuarea, s-a mai montat cu CIP de 640 CP si 1000 Nm, cuplu limitat. Destul cat sa arunce limuzina de aproape 2 tone de la 0 la 100 km/h in aproximativ 5,5 secunde. 

Bling-Bling Mercedes S-Klasse

O masina la care nu te-ai astepta sa fie tunata. O masina eleganta si confortabila pe care s-a facut un styling si un tuning rafinat, care i se potriveste ca o manusa. MBM Tuning a reusit sa faca si mai frumoasa si atragatoare aceasta limuzina, decat cum a fost facuta de Mercedes.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes S Klasse
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2009