Ca la 20 de ani: VW Polo by Csongor Torok

Ca la 20 de ani: VW Polo by Csongor Torok
Fiecare varsta cu nebuniile ei. Torok Csongor, 20 de ani, este din Targu Mures si deja are la activ o masina tunata. Nu trebuie sa fii, deci, senior ca sa te apuci de tuning. Ma rog, poti sa evoluezi, dar de oprit, nu te opresti niciodata. Csongor a inceput cu VW Polo.
Distribuie pe Facebook

In 2008 masina a luat drumul Romaniei, din Germania. Csongor a cumparat Polo-ul de la prietenul care a adus-o, a inmatriculat-o, a analizat-o bine si s-a apucat de modificat.  E drept, primul "pas" era deja facut - masina dispunea un suport in portbagajul gata modificat pentru viitoarele componente car-audio. Un lucru bun, am zice. Avand in vedere varsta si experienta, e bine ca la inceput sa ai o baza.

Ca la 20 de ani: VW Polo by Csongor Torok

Pornind de la VW Polo semi-tunat, s-a continuat cu partea de exterior, un "must have" nelipsit. Adica, de auzit se auzea ca ceva e "altfel", dar impactul vizual trebuia sa fie pe masura. Csongor a comandat bara fata/spate din Germania. Dar nu a fost indeajuns. Partea superioara a masinii a fost in intregime vopsita in negru mat, restul masinii primit, in asentimentul aceleiasi stari de spirit, lac mat. Potrivit spuselor mandrului si totodata foarte tanarului proprietar, intreaga operatiune l-a lasat cu 1200E mai putin in cont.

Ca la 20 de ani: VW Polo by Csongor Torok


Nu stim de unde a avut atata timp liber cat a avut idei, insa un lucru stim sigur: Nu s-a oprit aici. Pentru ca masina sa fie cu adevarat regina soselelor, trebuia sa si arate ca una. A "dotat-o", deci, cu un set de faruri Angel Eyes de la Sonar - cu lupa si becuri HD Xenon, stopuri negre FK Tuning, folie autorizata fata/spate,  parbriz cu reflexie verde, plus neoane pe leduri 2x120cm & 2x90cm, joc de lumini in 8 culori, in tub de silicon, rezistente la socuri si contact cu apa, telecomandate.

Ca la 20 de ani: VW Polo by Csongor Torok

De motor nu Csongor nu s-a atins, cei 50 CP produsi de 1.0-le de 4 cilidri, fabricatie 1997, sunt suficienti unei masini mici, de oras. A cautat, insa, pentru masina o toba sport completa, jante cromate Keskin R15, anvelope Sonar M=S 195/45/R15 si stroboscoape cu variator de tensiune in grila fata. Si a gasit. De toate chiar!

Ca la 20 de ani: VW Polo by Csongor Torok

Asadar, mai ramasese un gol de umplut. Suportul din portbagaj era inca "nelocuit", dar in scurt timp si-a gasit "locatari" - boxe Magnat 2X800W incorporate in fibra de sticla, amplificator Blaupunkt 4X800W si boxe Sony 2X130W Sunet inalt. Misiune indeplinita!

Ca la 20 de ani: VW Polo by Csongor Torok

La interior si-au gasit locul, de asemenea, un DVD Player 3'' si un LCD 7'' + telecomanda incorporate in bord. In completarea boxelor in spate, un mini-disco-home-cinema pe patru roti, visul oricarui tanar de 20+ !

Ca la 20 de ani: VW Polo by Csongor Torok


Priza de aer si prelungirea bara spate nu au fost inca montate, dar Csongor are un motiv bun pentru asta. VREA SA VANDA MASINA!!! Inainte sa il criticati, cititi pana la capat: Vrea sa vanda masina (il puteti contacta la numarul de telefon 0748.781-463, cere 4000E pe ea) pentru ca vrea sa dea curs unei alte "pofte" de nestapanit: Vrea sa gaseasca un Cabrio pe care sa-l modifice pana la ultimul surub.

Ca la 20 de ani: VW Polo by Csongor Torok


Pentru ca actiunea e bine argumentata, nu il certam. Cel putin acum. Ba chiar, la drept vorbind, il felicitam pentru dezvoltarea pasiunii pentru tuning inca de la o varsta frageda - este, cu siguranta, unul din cei mai tineri din tara. Cat despre viitorul proiect de tuning, pentru BMW, nu mai adaugam nimic in plus. Ii tinem pumnii si suntem curiosi de rezultat!


P.S. Fata este prietena lui Csongor, nu a Polo-ului, deci nu se vine la  pachet cu masina.

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze VW Polo by Csongor Torok
mai multe
Publicat în categoria: Masini tunate din Romania DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2009