VW Polo by PLMtuning - Toamna se numara proiectele de tuning

VW Polo by PLMtuning - Toamna se numara proiectele de tuning
Masina din acest articol a ajuns asa cum o vezi in poze printr-o intamplare fericita. Mai exact, proprietarul s-a gandit ca daca tot o are si o iubeste, atunci sa o si modifice putin. Iar rezultatul final merita apreciat pe deplin.
Distribuie pe Facebook

Pentru inceput, proprietarul acestui VW Polo a mers la baietii de la PLMtuning cu o idee pentru spoilerul fata si, usor-usor, dupa buget si inspiratie, au venit si celelalte schimbari - cand una, cand alta. Au fost mai intai jantele, cele de tabla care masurau 13 inci fiind inlocuite cu unele din aliaj, cu buza, pe 15 inci. Nu erau ele ca noi, insa au fost refacute, sablate si vopsite in negru cu accente de galben.

Dupa jante au venit suspensia sport, distantierele si, bineinteles, evazarile celor patru aripi, care permit rotilor sa stea fericite in noua lor pozitie. Si daca tot s-au evazat aripile, urmatoarea mutare fireasca consta in instalarea unor noi praguri. Mai mari, mai late, usor iesite in afara si integrate in caroserie.

VW Polo by PLMtuning - Toamna se numara proiectele de tuning

Bucuroasa cu imbunatatirile primite, masina s-a descotorosit de numeroase elemente inestetice - iar aici specificam bandourile, manerele portierelor, locul pentru numarul de inmatriculare, manerul de la portbagaj, siglele si suportul de bagaj de pe plafon, adoptand stilul clean.

Mai departe, capota a primit un bad boy look, grila radiatorului a suferit mici modificari, in timp ce evacuarea... ei bine, evacuarea standard a plecat la fier vechi, fiind inlocuita cu un traseu complet din inox, ce se termina intr-un ornament rotund dupa chipul si asemanarea buburezei galbene.

VW Polo by PLMtuning - Toamna se numara proiectele de tuning

Ultimul pas catre un design spectaculos il reprezinta spoilerele. Ambele considerate elemente vitale, acestea au fost facute dupa ideile si gusturile proprietarului, care se documentase serios inainte de a lua aceasta decizie. Cu exteriorul terminat, masina a intrat la vopsitorie cu zambetul pe buze - nu inainte de o adunare generala intre proprietar, prieteni si baietii de la PLMtuning pentru stabilirea nuantei norocoase.

Rezultatul final este de-a dreptul demential: un galben cameleon metalizat, perlat cu perla metalica de 1-2 mm. Mai mult de atat, farurile si stopurile au primit tenta neagra, aerograful si-a aratat din nou maiestria - de la capota motorului pana la stopurile spate, in timp ce numeroasele straturi de lac reprezinta cireasa de pe tort a acestui atragator proiect.


Concluzia? Un nou proiect unic pe strazi, o masina de show in devenire, ce urmeaza a primi modificari frumoase si in viitor. Modificari pe care nu le vom rata si ti le vom prezenta pe larg.

VW Polo by PLMtuning - Toamna se numara proiectele de tuning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze VW Polo by PLMtuning
mai multe