Audi-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1100 CP si face suta in 2.7 secunde

Audi-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1100 CP si face suta in 2.7 secunde
  • Urmatorul Audi S4 se lauda cu un motor V6 de 1.100 CP
  • Exteriorul a fost modificat pentru a aduce cu un RS4
  • In spatele jantelor regasim discurile carbon-ceramice de R8 GT
Distribuie pe Facebook

La prima vedere pare doar un alt oarecare RS4, insa abia ce-ti amintesti ca generatia B5 nu a fost oferita decat intr-o versiune Avant realizezi, de fapt, gravitatea situatiei in care te afli.

Chiar daca au trecut aproximativ 15 ani de la momentul introducerii sale, primul Audi RS4 ramane in continuare un automobil pe care sa te bazezi. Dovada a acestei afirmatii sta propulsorul V6 bi-turbo de 2.7 litri si 380 de cai putere, care lucreaza din greu pentru a aduce primii 100 km/h in mai putin de cinci secunde.

Ramane totusi urmatoarea intrebare: de cand si pana cand a fost generatia B5 oferita si intr-o versiune echipata cu patru portiere? Ei bine, nu a fost, insa mai multi posesori de Audi S4 au apelat la companiile din lumea intreaga pentru ca exemplarul lor sa aduca cu un RS4 veritabil.

Audi S4 de 1100 CP

Audi S4 de 1100 CP

Asa ceva s-a intamplat si in cazul de fata, motorul V6 bi-turbo fiind singurul detaliu care nu coincide. Iar asta nu poate decat sa ne bucure, unitatea de 2.7 litri primind toate modificarile din lume - inclusiv o crestere a capacitatii cilindrice la 3.0 litri, pentru a atinge pragul celor 1.100 de cai putere si 1.400 de Newton-Metri.

In cazul de fata o sa lasam in urma comparatiile cu extremul Bugatti Veyron si o sa trecem direct la fisa tehnica a super-sedanului german, care ne intampla alaturi atat de un sprint 0 - 100 km/h in (numai) 2.7 secunde, cat si de o viteza maxima de circa 360 de kilometri pe ora.

Drept urmare, sistemul de franare compus din discurile carbon-ceramice livrate la pachet alaturi de impresionantul supercar Audi R8 GT este mai mult decat binevenit, o afirmatie similara putand fi facuta fara niciun fel de problema si atunci cand imbunatatirile aduse suspensiei sport isi fac aparitia in centrul discutiei.

Informatiile referitoare la acest S4 se opresc pentru moment aici, insa avem mai multe fotografii ce surprind super-sedanul german in toata splendoarea sa.

Audi S4 de 1100 CP

Audi S4 de 1100 CP

Audi S4 de 1100 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi S4 de 1100 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2016