BMW M5 F10 by IND - Complicat de simplu

BMW M5 F10 by IND - Complicat de simplu
Nu multe sunt modificarile pe care americanii de la IND le-au pregatit pentru ultima generatie a germanului BMW M5, insa toate-acestea au fost alese cu o deosebita atentie, pentru un rezultat final cat mai apropiat de perfectiune.
Distribuie pe Facebook

Pentru inceput, intreg exteriorul automobilului bavarez de inalta performanta a fost cufundat intr-o baie de rosu aprins, ca mai apoi grilele frontale si sectiunile centrale ale spoilerului fata, respectiv difuzorului spate, plus alte mici detalii sa fie finisate intr-un negru contrastant. De asemenea, cu aceeasi nuanta de rosu ne intalnim si la nivelul etrierelor ce echipeaza sistemul de franare al noului BMW M5, lista cu imbunatatiri vizuale continuand cu jantele pe 21 inci, semnate HRE si livrate in compania unor arcuri H&R.

Pe plan tehnic, atingerile speciale au fost pastrate la un nivel minim, singurele ingrediente magice cu care se poate lauda acest exemplar al modelului bavarez de inalta performanta fiind reprezentate de admisia GruppeM din fibra de carbon si sistemul de evacuare sport marca Eisenmann, inzestrat cu patru tips-uri a 102 milimetri fiecare. Astfel, in urma tratamentului la care a fost supus, propulsorul V8 twin-turbo ascuns sub capota nu doar ca respira mai bine, ci si canta mai... cu talent.

In plus, nu ar fi de mirare ca si valorile maxime sa fi crescut, la fel cum s-a intamplat cu doza de senzualitate emanata de modelul BMW M5 F10.

BMW M5 by IND

BMW M5 by IND

BMW M5 by IND

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M5 by IND
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2013