Chevrolet Camaro by SS Customs - Din Univers pe Terra

Chevrolet Camaro by SS Customs - Din Univers pe Terra
Undeva, in spatiu si timp, printre infinite planete, deodata se intrezareste o sfera perfecta. I se zice Pamant si, spre deosebire de alte locuri cunoscute din Univers, cultiva viata. Viata si cu tuningul auto.
Distribuie pe Facebook

Nu este chiar o alta povestire cu iz stiintifico-fantastic, ci doar o simpla stare de spirit pe care ti-o induce acest Camaro. Sa fie oare de vina privirea sa stralucitoare si totodata schimbatoare sau doar invelisul sau extern parca scapat din TRON-ul lui Joseph Kosinski? Nu-i chiar cel mai important detaliu, asa ca mergem mai departe si-aratam cu degetul si inspre prelungirea generoasa atasata spoilerului fata, respectiv insertiile de fibra de carbon regasite pe ici-colo, la nivelul musculoasei caroserii.

Chevrolet Camaro by SS Customs

Chevrolet Camaro by SS CustomsChevrolet Camaro by SS Customs

Dar stai, deodata se intrezare o "fereastra" sculptata in capota, unde timid se-ascunde sub privirea noastra un urias V8. Un V8 cu o capacitate cilindrica de 6.2 litri, capabil sa puna la dispozitia pilotului din spatele manetei de control un total de peste 750 cai putere. Fireste, si asta nu e tot. Cele doua turbine ce-au inflorit in compartimentul motor aduc cu sine si o crestere in dimensiuni a discurilor ce compus sistemul de franare, lista cu modificari continuand cu imbunatatirile regasite atat la nivelul suspensiei, cat si rotilor.

Chevrolet Camaro by SS Customs

Chevrolet Camaro by SS CustomsChevrolet Camaro by SS Customs

Nu, n-avem din pacate si noile performante ale creaturii cu pricina, insa probabil ca acum se deplaseaza la fel de rapid precum o nava spatiala din infinitul Univers.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Chevrolet Camaro by SS Customs
mai multe