Lexus IS by Lexon: Proiectat sa impresioneze

Lexus IS by Lexon: Proiectat sa impresioneze
Noul IS pare cel mai bun lucru care i s-a intamplat vreodata segmentului dedicat modelelor premium de clasa medie, indrazneala cu care designerii japonezi au creionat (in mod special) aspectul exterior transformand rivalul Lexus pentru trio-ul german format din Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class intr-o atractie aproape instanta. Mai ales printre cei care au o slabiciune pentru... diferit.
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu va atinge niciodata acelasi numar de clienti pentru concurentii sai din Ingolstadt, Munchen si Stuttgart - asta desi o veche vorba ne invata ca "niciodata sa nu spui niciodata", modelul Lexus IS isi vede linistit de evolutia sa inceputa acum mai bine de un deceniu si jumatate, in cursul anului 1998, si supune tot timpul la noi provocari trio-ul german format din Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class.

Lexus IS by Lexon

Dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia celei de-a 113-a editii a Salonului Auto International Nord-American, desfasurata la Detroit in intervalul 14 - 27 ianuarie 2013, cea de-a treia generatie a automobilului japonez de clasa medie a reusit sa cucereasca audienta datorita aspectului sau diferit si indraznet, capabil sa iasa numaidecat in evidenta multumita multiplelor sale detalii angulare prezente la nivelul de design exterior.

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, oficialii Lexus nu i-a uitat nici pe cei care-si doresc maximul de agresivitate vizuala oferit de "fabrica", noul IS fiind astfel disponibil la vanzare si in compania unui pachet F Sport, recunoscut in special dupa spoilerele sale fata si spate dramatic stilizate. Pentru cei care nici macar aceste elemente nu sunt indeajuns, singurele solutii de la acest moment sunt fie compromisul, fie cererea de ajutor catre lumea tuningului.

O lume a tuningului care, deloc surprinzator, nu oferea aceeasi varietate de imbunatatiri precum in cazul cazul trio-ului german format din Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class, insa trebuie totusi apreciat ca acele modificari avute la dispozitie de posesorii modelului japonez de clasa medie sunt dintre cele mai reusite. Si, probabil si mai important de-atat, se potrivesc de minune cu stilul propus de artistii producatorului de automobile din Tara Soarelui Rasare.

Lexus IS by Lexon

Lexus IS by LexonLexus IS by LexonLexus IS by Lexon

Mai mult de-atat chiar, unii ar fi tentati sa afirme ca reteta Lexon reprezinta, de fapt, noul Lexus IS in starea sa naturala, atat de bine se integreaza in peisaj kitul aerodinamic - compus din prelungire pentru spoilerul fata, praguri laterale usor redesenate, respectiv difuzor de aer pentru spoilerul spate si eleron pentru plafon, semnat de specialistii companiei situate in prefectura Kanagawa.

Singurele "bunatati" care estompeaza acest joc de-a "Observa diferentele!" sunt jantele concave pe 20 inci, marca si modelul Vossen VSF-1, oferite alaturi de o suspensie pneumatica. Puzzle-ul Lexon pentru cea de-a treia gemeratie a modelului japonez de clasa medie se incheie in cele din urma cu sistemul de evacuare si ale sale patru tips-uri realizate din titan, ce ar trebui sa amplifice motorul V6 regasit sub capota acestui Lexus IS350.

Sursa Foto: Speedhunters

Lexus IS by Lexon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Lexus IS by Lexon
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2014