Mercedes GL by Brabus: In cautarea automobilului perfect

Mercedes GL by Brabus: In cautarea automobilului perfect
Sa ne intelegem inca de pe acum: automobilul perfect nu are nici o legatura cu tipul caroseriei si nici macar cu motorizarea ascunsa sub capota. De asemenea, automobilul perfect nu este nici macar mereu acelasi, ci difera de la persoana la persoana, in functie de gusturile si preferintele fiecaruia. Cu toate acestea insa, noul Mercedes GL de la Brabus va fi cel mai probabil pe placul tuturor. Cu o mica exceptie...
Distribuie pe Facebook

Odata ce ai reusit sa dai deoparte dimensiunile mai mult decat generoase ale automobilului german, noul Mercedes GL de la Brabus urmeaza sa-ti capteze atentia prin detalii dintre cele mai interesante si mai impresionante.

Mercedes GL by Brabus

De exemplu, propulsorul ascuns sub capota - un V8 bi-turbo de 5.5 litri si 557 CP, a fost injectat cu steroizi din gama B63 - 620, astfel ca valorile maxime au urcat pana la pragul celor 620 cai putere si 820 Newton-Metri.

Mercedes GL by Brabus

Drept urmare, in ciuda greutatii sale de peste doua tone, impunatoarea creatie a companiei de tuning din Bottrop nu are nevoie decat de 4.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. De asemenea, nici viteza maxima nu se lasa mai prejos, aceasta fiind limitata la 280 kilometri pe ora.

Mercedes GL by Brabus

Mai imbucurator de atat este insa faptul ca noul Mercedes GL de la Brabus are si niste frane pe masura. Intr-o alta ordine de idei, impunatoarea creatie a companiei de tuning din Bottrop se poate lauda cu prezenta unui sistem de franare compus din discuri de 405 x 34 milimetri pe fata, respectiv 380 x 34 milimetri pe spate, la care se mai adauga si etriere cu sase, respectiv patru pistonase - fata / spate.

Mercedes GL by BrabusMercedes GL by Brabus

Mai mult de-atat, nu a scapat neatinsa nici suspensia pneumatica din dotarea SUV-ului din Stuttgart, garda la sol fiind adusa de specialistii germani cu aproximativ 30 de milimetri mai aproape de strazi.

Mercedes GL by Brabus

O alta caracteristica exceptionala a noului Mercedes GL de la Brabus se afla in stransa legatura cu interiorul sau, mai bine zis, cu modul in care a fost (re)amenajat acesta. Pe scurt, impunatoarea creatie a companiei de tuning din Bottrop ofera insertii de piele Mastik cat vezi cu ochii, fara a tine cont ca vorbim de cele sapte scaune, plansa de bord, fetele usilor sau chiar podeaua ori portbagajul.

Mercedes GL by Brabus

Mercedes GL by BrabusMercedes GL by Brabus

Alaturi de pielea Mastik, perforata ocazional, dar si cusuta cu ata contrastanta, cockpitul SUV-ului german mai pune la dispozitia viitoriilor sai pasageri si numeroase accente de alcantara - regasite atat la nivelul montantilor, cat si la nivelul plafonului, dar si multiple ornamente realizate dintr-un lemn cu o textura similara celei regasite in cadrul ambarcatiunilor de lux.

Mercedes GL by Brabus

Mercedes GL by BrabusMercedes GL by Brabus

In ceea ce priveste aspectul exterior, noul Mercedes GL de la Brabus se remarca printr-o agresivitata debordanta, spoilerul fata inzestrat cu prize uriase de aer si difuzorul de aer generos regasit la nivelul spoilerului spate fiind dintre cele mai reprezentative detalii. Nu vor fi trecute cu vederea insa nici aripile laterale proeminente, dar nici jantele cu design unic si dimensiuni de pana la 23 de inci.

Mercedes GL by Brabus

Mercedes GL by BrabusMercedes GL by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Mercedes GL by Brabus
mai multe