Noul Audi TTS trece pe la HG-Motorsport pentru un camuflaj si cativa cai putere

Noul Audi TTS trece pe la HG-Motorsport pentru un camuflaj si cativa cai putere
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat ultimului Audi TTS vine de la HG-Motorsport
  • Meniul cu pricina include atat un plus de putere, cat si o suspensie sport
  • Clientii pot opta, de asemenea, si pentru o folie exterioara sau jante pe 20 inch
Distribuie pe Facebook

Nu lipsesc insa din meniu nici suspensia sport de tip coilover, ornamentele din fibra de carbon sau jantele pe 20 in cinci spite duble.

Disponibil la vanzare inca de la sfarsitul anului trecut, noul Audi TTS ofera in schimbul unei sume de 49.100 euro un propulsor turbo de doi litri si 310 cai putere, ce lucreaza impreuna cu un sistem de tractiune integrala pentru a aduce primii 100 km/h dupa numai 4.9 secunde.

Asta, bineinteles, daca discutam despre versiunea echipata cu transmisia manuala in sase rapoarte. Nu de alta, dar acelasi Audi TTS poate fi comandat si intr-o varianta S tronic, a carei cutie automata cu dublu ambreiaj coboara timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h pana la 4.6 secunde.

Audi TTS by HG-Motorsport

Audi TTS by HG-MotorsportAudi TTS by HG-Motorsport

Inca visezi la o doza extra de performanta? Ei bine, cel mai nou pachet cu bunatati destinat modelului sport german nu ofera decat un plus de 26 CP si 47 Nm, insa recupereaza prin suspensia de tip coilover, ce poarta semnatura specialistilor KW.

Pe aceeasi lista cu imbunatatiri pregatita de specialistii HG-Motorsport mai regasim, de asemenea, si o folie (care imita camuflajul) destinata caroseriei, un set de jante din aliaj pe 20 inch, dar si o pereche de ornamente din fibra de carbon ce incorporeaza tips-urile sistemului de evacuare.

Nota de plata rezultata in urma modificarilor operate ramane pentru moment un mister, oficialii companiei de tuning preferand sa precizeze in schimb ca o suspensie dotata cu amortizoare ajustabila va fi disponibila in curand.

Ramane acum de vazut daca cei de la HG-Motorsport vor (re)veni si cu un plus mai serios de putere, competitia oferind pachete chiar si de 400 de cai putere pentru clientii noului Audi TTS.

Audi TTS by HG-Motorsport

Audi TTS by HG-Motorsport

Audi TTS by HG-Motorsport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi TTS by HG-Motorsport
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2015