Noul Ford Mustang trece si pe la Roush pentru cateva modificari

Noul Ford Mustang trece si pe la Roush pentru cateva modificari
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat ultimului Mustang vine de la Roush
  • Compania americana a pregatit numeroase modificari tehnice si estetice
  • Muscle car-ul Ford iese acum in evidenta printr-un plus de agresivitate
Distribuie pe Facebook

Dupa o scurta vizita facuta americanilor de la Saleen, noul Ford Mustang si-a luat opincile in spinare si s-a indreptat catre Roush, o alta mare companie de tuning recunoscuta pentru modificarile destinate legendarului muscle car de peste Ocean.

In timp ce marea majoritatea a companiilor europene se pregatesc intens pentru Salonul Auto de la Paris de luna viitoare, jucatorii din industria tuningului american isi freaca mainile de bucurie la auzul vestii ca noul Ford Mustang poate fi cumparat in cele din urma de catre publicul larg.

Pentru cei care nu si-au comandat inca exemplarul mult visat, reamintim ca cea de-a cincea generatie a legendarului muscle car de peste Ocean este disponibila in vanzare in trei versiuni de motorizare, inclusiv o unitate turbo in patru cilindri, de 2.3 litri si aproximativ 310 cai putere.

Asemeni predecesorului sau, noul Ford Mustang mai pune la dispozitia clientilor sai si un V6 de 3.7 litri - cu 300 CP si 380 Nm in dreptul valorilor maxime, in timp ce varianta de top se lauda cu un propulsor in opt cilindri, de cinci litri si circa 435 de cai putere.

Ford Mustang by Roush

Ford Mustang by Roush

Pentru cei nemultumiti de cifrele si numerele oferite in standard de cea de-a cincea generatie a legendarului muscle car de peste Ocean, ei bine... primele informatii anunta numeroase imbunatatiri tehnice pregatite de specialistii Roush, inclusiv un kit de supraalimentare destinat modelului V8.

Din pacate, performantele finale nu au fost publicate pana la acest moment, drept pentru care mergem mai departe si ne indreptam atentia catre celelalte bunatati de ordin tehnic, precum suspensia ajustabila, franele Brembo sau sistemul de evacuare dotat cu patru tobe de esapament.

Daca vine insa vorba despre aspectul estetic, noul Ford Mustang de la Roush impresioneaza in special prin capota ventilata a motorului si jantele in cinci spite pe 20 inch, prelungirile atasate kitului aerodinamic, respectiv eleronul aplicat portbagajului completand lista cu modificari exterioare.

Mai multe informatii oficiale cu privire la pachetul de tuning destinat celei de-a cincea generatii a legendarului muscle car de peste Ocean vor fi oferite in perioada imediat urmatoare, debutul ultimei creatii a celebrei companii americane fiind programat pentru sfarsitul acestui an.

Ford Mustang by Roush

Ford Mustang by RoushFord Mustang by RoushFord Mustang by Roush

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Ford Mustang by Roush
mai multe