Propunerea Vorsteiner pentru noul Range Rover: Carbon si jante pe 24 inci

Propunerea Vorsteiner pentru noul Range Rover: Carbon si jante pe 24 inci
  • Vorsteiner ia la modificat noua generatie Range Rover
  • Pachetul de tuning include noi spoilere, plus jante pe 24 inci
  • Viitorii cumparatori pot opta si pentru o noua tapiterie
Distribuie pe Facebook

Specialistii Vorsteiner iau o scurta pauza de la modelele sport cu care ne-au obisnuit in ultima perioada de timp si cheama la "imbunatatit" ultima generatie a off-roader-ului britanic Range Rover.

Aspectul sau exterior rafinat, interiorul ce abunda in materiale de inalta calitate, plus constructia ultra-usoara din aluminiu, capabila sa reduca greutatea - comparativ cu versiunea anterioara, chiar si cu 400 de kilograme. Cu astfel de caracteristici aduse in prim plan, noul Range Rover a devenit instant un succes urias, dovada a acestei afirmatii stand in calimarile intregi ce-au fost sacrificate pentru a lauda cea de-a patra generatie a legendarului off-roader britanic.

Range Rover by Vorsteiner

Si cu toate acestea, exista anumite persoane care au impresia ca pot imbunatati cumva trasaturile noului Range Rover. Sau, mai bine zis, doar o parte dintre acestea, daca tinem cont ca pachetul de tuning propus de specialistii Vorsteiner pentru posesorii celei de-a patra generatii a legendarului off-roader britanic vizeaza doar aspectul stilistic, si nu si pe cel tehnic - asta daca nu cumva tinem cont de faptul ca jantele pe 24 inci proaspat aparute in peisaj vor ruina cel mai probabil capabilitatea modelului englezesc de a cuceri toate tipurile de drumuri si terenuri.

Range Rover by Vorsteiner

Range Rover by VorsteinerRange Rover by Vorsteiner

Intr-o alta ordine de idei, lista cu imbunatatiri pregatita de americanii de la Vorsteiner include spoilere fata si spate agresiv stilizate, accentele de fibra de carbon reprezentand de departe atractia principala a acestora. De asemenea, tot la nivel de exterior mai intalnim si un nou set de praguri laterale, plus jante forjate pe 24 inci si anvelope Pirelli cu dimensiunea 28 5/ 35 / 24. In ceea ce priveste interiorul, se pare ca viitorii cumparatori vor putea opta pentru o noua tapiterie din piele - asta in cazul in care cea existenta a-nceput sa le displaca din varii motive.

Range Rover by Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Range Rover by Vorsteiner
mai multe