Tuning Honda S2000: totul sta in atitudine

Tuning Honda S2000: totul sta in atitudine
In orasul presedintelui american circula o masina cu totul speciala. In Washington DC, acolo unde predomina asfaltul si cladirile anoste, putem sa intalnim acest S2000 Stance, in general stoc, dar cu un aspect demential. Un exemplu care ne demonstreaza faptul ca tuningul nu mai este ce a fost. Nu sunt necesare multe piese in plus ca sa schimbi total aspectul unei masini.
Distribuie pe Facebook

Cand vedem combinatia de Honda S2000 cu hardtop ne place la nebunie. Dar oare de ce? Ca este o masina frumoasa inca din fabrica, nu este nicio indoiala, dar cand te mai si joci putin pe la aspect si suspensii, lucrurile o iau razna in cel mai bun sens. Honda S2K aici de fata iese in evidenta oriunde, oricand. Si asta datorita unor maruntisuri de efect. Masina lui Thomas Tran este din anul 2000 si are destule piese OEM. Cum ar fi si spoilerul de pe un S2K din 2004, buza fata, pragurile si hardtopul sexy.

Tuning Honda S2000: totul sta in atitudine

Farurile clare sunt AP1, urmand ca pe viitor sa fie schimbate cu unele AP2, pe spate este montat un eleron EDP din carbon, bara spate a primit un difuzor din carbon, dar si doua laterale. Insa nu exteriorul exceleaza, ci postura masinii care este data de stance, adica de garda la sol.

Tuning Honda S2000: totul sta in atitudine

Jantele polisate Varrstoens pe 18 inch cu 9.5 latime pe fata si 10.5 pe spate erau prea agresive pentru caroseria stoc de S2K. Asadar, Thomas a latit aripile: cele de pe fata au fost roluite si trase in afara, iar cele spate au necesitat mai multa munca de tinichigerie. A urmat un kit de schimbare a unghiului de cadere pe spate SPC, JDM Style, care face ca rotile sa cada la 7 grade fata de ax.

Tuning Honda S2000: totul sta in atitudine Tuning Honda S2000: totul sta in atitudine

La interior, o pereche de scaune rosii Bride Racing, un rollcage in 4 puncte si centuri de curse Takata sunt acolo sa contribuie la aerul sportiv al masinii. Sub capota nu s-a schimbat mai nimic - motorul a ramas aspirat, dar cu subtile imbunatatiri la admisie si evacuare. Dar cu o asa garda la sol, cam greu sa alergi pe sosele, fie ele si americane...

Tuning Honda S2000: totul sta in atitudine

Gata, asta a fost! Inca un S2000 modificat si incredibil de aratos. Stim ca va place, nu are cum sa nu placa. Mai interesant este faptul ca ideea despre tuning incepe sa se schimbe, acesta facandu-se cu elemente subtile, fara sa fie necesara schimbarea unor piese principale, cum ar fi bodykit, vopsea, elemente aerodinamice, etc. Mai bine mai subtil si de efect, decat incarcat si tipator. Noua asa ne place.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Tuning Honda S2000: totul sta in atitudine
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 August 2011