Tuning Mercedes C-Class: GAD Motors stoarce pana la 907 CP din extremul Brabus Bullit

Tuning Mercedes C-Class: GAD Motors stoarce pana la 907 CP din extremul Brabus Bullit
  • GAD Motors modifica extremul Brabus Bullit
  • Valorile maxime urca pana la 907 CP si 1.413 Nm
  • Acceleratia de la 0 la 300 km/h se realizeaza in 23.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de performantele oferite de extremul Brabus Bullit? Multi ar fi tentati sa te trimita la un cabinet de psihiatrie, insa germanii de la GAD Motors sunt gata sa-ti accepte provocarea.

Dupa ce ne-au facut cunostinta cu cel mai puternic Mercedes CLS din lume, germanii de la GAD Motors revin astazi in atentia noastra cu un proiect cel putin la fel de interesant. Un proiect de tuning care, fie vorba intre noi, ar putea fi considerat fara prea mari probleme drept cel mai performant si mai impresionant Mercedes C-Class de pe planeta.

Mercedes C-Class by GAD Motors

Intr-o alta ordine de idei, in cazul in care ai pus mana pe un exemplar al extremului Brabus Bullit iar cei 800 cai putere si 1.100 Newton-Metri produsi de propulsorul V12 bi-turbo prezent la datorie nu-ti mai sunt indeajuns, germanii de la GAD Motors sunt gata sa iti propuna un pact. Mai exact, pachetul oferit de celebra companie de tuning include noi turbine, noi intercoolere si chiar noi injectoare, la toate aceste modificari adaugandu-se si un sistem de admisie / racire upgradat, respectiv o unitate de control (re)optimizata.

Rezultatul? Ei bine, in urma tratamentului suferit, extremul Brabus Bullit se poate lauda cu nici mai mult, nici mai putin de 907 cai putere si 1.413 Newton-Metri, acceleratia de 0 la 300 kilometri pe ora realizandu-se acum in doar aproximativ 23.5 secunde! Din pacate, informatiile cu privire la viteza maxima lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca impresionanta creatie a germanilor de la GAD Motors sa fie capabila de o incursiune care sa depaseasca pragul celor 350 de kilometri pe ora.

Mercedes C-Class by GAD MotorsMercedes C-Class by GAD Motors

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes C-Class by GAD Motors
mai multe