Uita de Audi Q7 sau BMW X5. El e SUV-ul la bordul caruia vrei sa fii vazut.

Uita de Audi Q7 sau BMW X5. El e SUV-ul la bordul caruia vrei sa fii vazut.
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat modelului Range Rover vine de la Kahn Design
  • Oferta companiei britanice vizeaza atat interiorul, cat si exeriorul off-roader-ului din Gaydon
  • Lista cu atractii principale include o caroserie in doua culori si insertii de piele perforata
Distribuie pe Facebook

Jantele de dimensiuni generoase si caroseria in doua culori se numara printre principalele atractii ale exteriorului, pe cand interiorul impresioneaza in special prin insertiile de piele perforata, respectiv detaliile unice de la nivelul scaunelor.

Atunci cand vine vorba de segmentul SUV-urilor, nu multe sunt modelele capabile sa se ridice la nivelul ultimei generatii a iconicului Range Rover.

Iar acum nici macar nu ne referim la performanta in off-road a faimosului automobil britanic, acesta devenind in ultima perioada de timp un adevarat simbol al potentei financiare, partea inginereasca fiind lasata la urma.

De aici si aparitia versiunii cu ampatament marit, care isi intampina oaspetii alaturi de scaune individuale care se inclina pentru un maximum de confort.

Range Rover RS Pace Car

Tot spre bucuria celor mai pretentiosi clienti ai sai, aceeasi varianta LWB a noului Range Rover mai dispune si de climatizare pe patru zone, compartiment refrigerator sau chiar masute pentru ocupantii locurilor spate.

Nici industria tuningului nu se lasa insa mai prejos, ultima generatie a faimosului automobil britanic primind recent un tratament vizual greu de refuzat.

Purtand semnatura specialistilor Kahn Design, pachetul porneste cu mai multe modificari proeminente aduse exteriorului, jantele de dimensiuni generoase si caroseria in doua culori numarandu-se printre principalele atractii.

Range Rover RS Pace Car

La interior, meniul propus de celebra companie din Bradford culmineaza cu insertiile de piele fina si partial perforata intalnite la nivelul scaunelor.

Un alt element de design pe care posesorii actualului Range Rover il vor adora la pachetul Kahn Design consta in detaliile realizate sub forma unei bratari de ceas care decoreaza, intamplator sau nu, aceleasi confortabile scaune.

Care este pretul cerut de specialistii celebrei companii din Bradford ramane o intrebare fara raspuns si chiar fara rost tinand cont de costul masinii britanice.

Range Rover RS Pace Car

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Range Rover RS Pace Car
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2016