Volvo V40 T5 HPC by Heico: Sah mat la Mercedes A45 AMG, Audi S3 si BMW M135i!

Volvo V40 T5 HPC by Heico: Sah mat la Mercedes A45 AMG, Audi S3 si BMW M135i!
Cel mai puternic V40 pe care il ofera suedezii de la Volvo ascunde sub capota undeva in jurul a 254 cai putere si 360 Newton-Metri, insa cei care viseaza la si mai multa performanta de la hatchback-ul sudez sunt invitati sa arunce o privire asupra noului si mai mult decat impresionantului Volvo V40 T5 HPC de la Heico. Atractia este garantata!
Distribuie pe Facebook

Autointitulat drept cel mai rapid si mai puternic V40 din lume, noul Volvo V40 T5 HPC de la Heico se remarca inca de la prima sa aparitie in special datorita verdelui mat ce acopera intreaga caroserie. De asemenea, tot la nivelul caroseriei remarcam si noua prelungire atasata partii frontale, respectiv difuzorul de aer proaspat instalat la nivelul spoilerului spate, lista cu atractii principale exterioare continuand cu jantele pe 19 inci finisate in doua culori.

Volvo V40 T5 HPC

In ceea ce priveste interiorul, impresionanta creatie a celebrei companii germane de tuning se evidentiaza in special prin scaunele fata de tip scoica, ce poarta semnatura specialistilor Recaro. Mai mult de-atat, nu lipsesc din meniu nici insertiile de alcantara de la nivelul volanului sport, respectiv schimbatorului de viteze si levierului franei de mana, dar nici accentele de piano black prezente atat la nivelul volanului, cat si la nivelul panoului de bord.

Volvo V40 T5 HPC

Dar nu, nu acestea sunt elementele ce dau savoare noului Volvo V40 T5 HPC de la Heico. Spre deosebire de modelul aflat la baza - versiunea T5 de 2.5 turbo si 254 CP, impresionanta creatie a celebrei companii germane de tuning ascunde sub capota nu mai putin de 350 cai putere si 510 Newton-Metri, cifre arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5.6 secunde, cat si pentru o viteza maxima de 265 kilometri pe ora.

Volvo V40 T5 HPC

Drept urmare, noul Volvo V40 T5 HPC de la Heico nu este doar unul dintre cele mai incitante V40-uri de pana acum, ci si cel mai rapid, respectiv cel mai puternic V40 din lume! Iar daca mai punem la socoteala si sistemul de tractiune integrala, suspensia sport si franele uriase din dotare, atunci concluzia finala este cat se poate de clara: Mercedes A45 AMG, Audi S3 Sportback si BMW M135i xDrive ar putea da de belea in curand!

Volvo V40 T5 HPC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Volvo V40 T5 HPC
mai multe