Noul BMW Seria 3 a fost surprins in haine M Sport, si parca arata mai bine ca oricand

Noul BMW Seria 3 a fost surprins in haine M Sport, si parca arata mai bine ca oricand
  • Viitoarea Serie 3 a fost surprinsa in haine M Sport
  • Printre noutati apar o noua bara fata, o aripa spate discreta dar si o garda la sol mai joasa
  • Gama G20 ar urma sa ajunga in showroom-uri spre finalul lui 2018
Distribuie pe Facebook

Viitoarea generatie a BMW-ului Seria 3, cunoscuta si sub numele G20, a fost surprinsa din nou in teste. Compacta germana se apropie din ce in ce mai mult de versiunea de productie si este asteptata sa debuteze oficial spre finalul lui 2018.

Daca acum ceva vreme BMW-ul Seria 3 G20 aparea in fata aparatelor foto purtand majoritatea elementelor cu care va intra in productie, de aceasta data compacta germana a fost surprinsa in teste cu un look ceva mai sportiv, unele voci sustinand ca vorbim de viitoarea varianta M Sport.

2018 BMW Seria 3 G20

Astfel, putem observa o bara fata ceva mai agresiva, frane mai mari, doua iesiri ale sistemului de evacuare, o garda la sol mai joasa si o aripa spate discreta.

2018 BMW Seria 3 G20

Asa cum spuneam si data trecuta, design-ul exterior al noii Serii 3 G20 nu va suferi modificari majore, fiind vorba doar de o evolutie a desenului actual. Micile imbunatatiri apar la nivelul partii frontale care este ceva mai rotunjita decat cea a actualei serii F30, iar capota va fi putin mai lunga decat a actualei generatii.

2018 BMW Seria 3 G202018 BMW Seria 3 G20

Profilul a trecut si el prin mici schimbari, astfel ca acum aduce mai mult cu cel al Seriei 4 Gran Coupe.

La fel ca si noua Serie 5 si Seria 7, viitoarea Serie 3 va fi construita pe platforma CLAR, ceea ce va insemna din start un sasiu mai rigid. In ciuda faptului ca va fi mai mare din toate punctele de vedere, greutatea totala ar urma sa scada cu pana la 80 de kilograme.

2018 BMW Seria 3 G20

In acelasi timp, ampatamentul va creste putin, ceea ce se va traduce prin mai mult spatiu pentru genunchi, in cazul pasagerilor din spate, dar si printr-un volum crescut al portbagajului.

2018 BMW Seria 3 G20

Interiorul noii Serii 3 M Sport nu apare in acest set de fotografii spion, insa cel mai probabil va beneficia de cateva imbunatatiri, la fel ca si versiunea standard, inclusiv de un instrumentar digital de bord, dar si de un display mai rafinat al sistemului iDisplay.

2018 BMW Seria 3 G20

Nu s-au anuntat modificari majore nici in ceea ce priveste gama de motorizari, care cel mai probabil va include ca si pana acum propulsoare turbo cu 3, 4 si 6 cilindri. Pentru amatorii de masini "curate", BMW va lansa si cateva unitati hibrid, si putin mai incolo si o versiune cu zero emisii.

2018 BMW Seria 3 G20

Avand in vedere ca actuala generatie a Seriei 3 a primit un usor facelift anul trecut, gama G20 ar urma sa ajunga in showroom-uri spre finalul lui 2018.

2018 BMW Seria 3 G20

Sursa foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze 2018 BMW Seria 3 G20
mai multe