Noul Ford Mustang 2.3 EcoBoost costa 35.000 de Euro cu TVA in Romania

Noul Ford Mustang 2.3 EcoBoost costa 35.000 de Euro cu TVA in Romania
  • Varianta cabriolet costa 39.000 de Euro cu TVA
  • Motorul este unul cu 4 pistoane de 314 cp
  • Varianta cu motor V8 costa 40.000 de Euro cu TVA
Distribuie pe Facebook

In caz ca cineva astepta cu sufletul la gura ca Ford sa aduca Mustangul in Europa, iata ca asteptarea a luat sfarsit. Masina incepe de la 35.000 de Euro pentru motorizarea EcoBoost de 2.3 litri si ajunge la 40.000 de Euro pentru cine doreste un motor V8 pur american.

La fel ca si in Franta, o tara in care Ford Mustang se vinde pentru prima oara, Romania are acelasi pret pentru care clientii pot avea noua generatie de Mustang. Atat in Franta, cat si in Romania, Ford Mustang Coupe costa 35.000 de Euro cu TVA inclus pret de pornire. La acesti bani, clientii primesc insa un Mustang cu propulsor care are numai 4 pistoane, jumatate decat un motor V8 cu care ii sta bine oricarui model sport cu impresii de muscle-car. Cine doreste varianta cabriolet trebuie sa plateasca 39.000 de Euro sau 44.000 de Euro pentru varianta cu motor V8 de 418 cp.

La 35.000 de Euro, clientii primesc un Mustang cu motorul de 2.3 litri EcoBoost care produce 314 cp datorita unui turbo-compresor. La acest motor in varianta standard se cupleaza o transmisie manuala cu 6 rapoarte, optionala fiind si transmisia automata. In varianta standard, masina vine cu jante pe 19 toli, sistem de franare performant, faruri HID automate, stopuri cu LED si un eleron. Tot de serie mai vine sistemul de climatizare cu doua zone, sistem audio cu 9 difuzoare si sistemul multimedia SYNC 2 cu ecran tactil si comanda vocala.

Cine are bani in plus de dat poate alege varianta cu motorul V8 de 5.0 litri si 418 cp, al carei pret incepe de la 40.000 de Euro. Sau poate opta pentru diverse dotari optionale, cum ar fi sistemul GPS, sistemul pilot automat cu radar, alarma, scaunele incalzite si ventilate, scaunele sport Recaro, toate acestea fiind incluse in pachetul Premium pentru suma de 2500 de Euro. In plus, mai este disponibil un set de jante pe 19 toli cromate sau vopseaua galbena care costa 1300 de Euro.

Pentru transmisiile automate, clientii trebuie sa scoata in plus cate 2000 de Euro, indiferent de motorizarea aleasa. Cel mai scump model din oferta romaneasca este 46.000 de Euro, are cutie automata, motor V8 si este decapotabil.

Momentan, nu toate reprezentantele sunt dealer de Mustang in Romania. Numai BDT Ford si Tiriac Auto Bucuresti incep sa inregistreze comenzi pentru acest model sport, foarte iubit dincolo de ocean, dar care incearca sa-si faca loc in sufletele europenilor incepand cu acest an.

Distribuie pe Facebook
mai multe