El e vecinul de care toata lumea fuge: a umplut terenul din cartier cu 150 de masini

El e vecinul de care toata lumea fuge: a umplut terenul din cartier cu 150 de masini
  • Un american a strans pe terenul care ii apartine peste 150 de masini
  • Vecinii au apelat la autoritati, care au dat ordin ca vehiculele sa dispara
  • Omul nu s-a conformat, astfel ca administratia locala a trecut la treaba
Distribuie pe Facebook

Autoritatile americane incearca de aproape trei ani sa "curete" zona, insa nu multe s-au schimbat din 2016 si pana acum.

Fie ca este vorba despre persoana care arunca dintotdeauna gunoiul pe geam sau cea care foloseste bormasina fara oprire, de dimineata pana seara, oricine are un vecin nesuferit de care ar scapa cu prima ocazie.

Cu o situatie mai putin nefericita se confrunta si locuitorii cartierului Hunting Park din nordul orasului american Philadelphia, care traiesc in imediata apropiere a unui teren garnisit cu peste 150 de masini vechi.

Reuben Waller, vecinul buclucas, nu este nici pe departe cel mai mare colectionar din istoria SUA, ci face parte din categoria persoanelor care nu se pot desparti de lucrurile vechi, adunate de-a lungul timpului.

Autoritatile americane incearca de aproape trei ani sa curete zona, insa proprietarul masinilor afirma ca terenul pe care acestea sunt depozitate ii apartine in totalitate si, drept urmare, nu face nimic ilegal.

Nu acelasi punct de vedere l-a avut si judecatorul somat sa rezolve conflictul respectiv, Reuben Waller fiind condamnat in decembrie 2018 sa scape de cele peste 150 de vehicule care i-au deranjat vecinii.

De altfel, acesta a primit si o amenda de 2.000 de dolari, la care urmau sa se adauge penalitati in valoare de 200 de dolari... pentru fiecare zi in care intarzie punerea in practica a deciziei date de autoritati.

In cazul in care credeai ca povestea se incheie aici, nimic mai fals decat atat: Reuben Waller nu a respectat hotararea judecatoreasca, astfel ca politistii si angajatii administratiei locale au trecut la treaba.

Curatarea zonei a inceput la data de 8 martie a anului curent, insa nu ar fi de mirare ca munca sa continua si in ziua de astazi: nu suna deloc usor sa ridici, tractezi si depozitezi peste 150 de masini vechi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2019