BMW X3 Sport Limited Edition poate ce-i lipsea vechiului BMW X3

BMW X3 Sport Limited Edition poate ce-i lipsea vechiului BMW X3
Saptamana aceasta, producatorul german si-a luat timpul necesar pentru a lansa noul BMW X3 Sport Limited Edition. E X3, e sport si e limitat. Trei informatii esentiale. Aceasta editie vine pe piata in
Distribuie pe Facebook
nnebuniti dupa masinile de la BMW? V-am ghicit si o sa va alimentez pasiunea cu o stire noua.

Saptamana aceasta, producatorul german si-a luat timpul necesar pentru a lansa noul BMW X3 Sport Limited Edition. E X3, e sport si e limitat. Trei informatii esentiale. Aceasta editie vine pe piata in al saselea an de cand crossover-ul nemtesc a intrat in productia de masa si va fi disponibila incepand din martie anul acesta pana anul viitor, sau 2010 pentru cei care nu s-au obisnuit inca cu anul 2009, cu mine in frunte.

Pachetul M este cel care face diferenta pentru ca ne face sa vorbim de jante de 19 inch, suspensii modificate, faruri xenon adaptive, scaune sport si volan imbracate in piele Alcantara.

Clientii (se aude?) au de ales intre sase variante de motorizare. Daca vrei sa faci economie (te-ai gasit acum si tu sa faci asta chiar cu un BMW?) ai putea opta pentru motorul pe benzina de 150 CP pentru care ai plati o suma extra de 7.250 de euro (si cand te gandeai ca ii puteai pacali la pret in schimbul unui model mai proaspat ca infatisare) sau varianta pe motorina de 286 CP pentru care ai scoate din buzunar inca 7.900 de euro.

Si cum multi dintre voi poate stiti deja, aceste motorizari exista deja de ani buni in oferta BMW. Si de ce, daca nu s-au adus modificari mecanice sa platesti suplimentar pentru alegerea motorului?

Sincer nu stiu, dar va las pe voi sa raspundeti.

Noul BMW X3 Sport Limited Edition va fi lansat in Germania in luna martie a acestui an.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW X3 Sport Limited Edition - poate ce-i lipsea vechiului BMW X3
mai multe
BMW
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2009