Falcon Electronics a lansat sistemele de navigatie Navon

Falcon Electronics, lider national pe piata echipamentelor electronice auto din Romania, a lansat luni, 24 noiembrie 2008, sistemele de navigatie Navon. Astfel, Falcon Electronics a devenit primul importator si distribuitor al ma
Distribuie pe Facebook
Falcon Electronics, lider national pe piata echipamentelor electronice auto din Romania, a lansat luni, 24 noiembrie 2008, sistemele de navigatie Navon. Astfel, Falcon Electronics a devenit primul importator si distribuitor al marcii Navon pe piata romaneasca.

Toate sistemele Navon dispun de cea mai detaliata harta a Romaniei existenta in acest moment, precum si de harti complete pentru alte 42 de tari din Europa, disponibile pentru doua dintre modele. Gama de produse Navon se caracterizeaza printr-un foarte bun raport calitate-pret pentru toate produsele sale: NAVN250RO (harta Romania) cu ecran de 3,5 inch, NAVN250FEURO (harta Romania si Europa) cu ecran de 3,5 inch si NAVN450FEURO (harta Romania si Europa) cu ecran de 4,3 inch.

Spre deosebire de alte sisteme de navigatie existente pe piata romaneasca, dispozitivele Navon va ofera rapiditate marita in calcularea rutelor si va permit sa indentificati mai usor destinatiile alese. Gratie functiilor sale, aveti posibilitatea de a vizualiza in format 3D cladirile importante, formele de relief si drumurile suspendate, indicatoarele de drum etc. Mai mult decat atat, Navon dispune de functia de vizualizare a globului pamantesc, dar si de creare si accesare a punctelor de interes din Google Earth. Cu ajutorul aplicatiei Multimedia, aveti posibilitatatea de a accesa fisiere foto, video si audio.

Dispozitivele Navon sunt dotate cu softul iGO 8, castigator al premiului Award of Excellence la categoriile Best Navigation Software si Innovation of the Year 2008, decernat de Vision Mobility. iGO 8, produs de compania NavNGo, ofera posibilitatea de navigare in conditii de maxima siguranta (avertizari la depasirea vitezei, alerte la existenta camerelor de luat vederi din trafic etc.) pe tot teritoriul
Romaniei si al Europei.

Falcon Electronics isi propune sa atinga 10% din totalul pietei de sisteme de navigatie pana la sfarsitul primului semestru din 2009, cu o medie lunara de 1 000 de unitati vandute, a declarat Beatrice Constantinescu, Brand Manager Falcon Electronics.

Despre NavNGo

Cu o echipa de peste 250 de profesionisti, compania NavNGo este lider in Ungaria in industria sistemelor de navigatie. Astazi, NavNGo este un important furnizor mondial de solutii software pentru navigatie si servicii locale asigurate pentru diverse platforme.

Despre Falcon Electronics

Falcon Electronics este liderul pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule.
Pentru automobilul dumneavoastra, Falcon Electronics va ofera produse performante, care apartin unor branduri renumite. Pentru o parte dintre acestea, compania este reprezentant legal in Romania:
sisteme de securitate: Viper, Ungo si K9
sisteme de sonorizare: Sony Mobile Electronics, Directed Audio, Kicker, Cobalt Orion
detectoare de radar: Beltronics, Whistler, Cobra
echipamente multimedia auto (DVD player-e, monitoare LCD): Directed Video, Eclipse
car-kit-uri: Bury
walkie-talkie: Cobra
accesorii auto

Contact:
Falcon Electronics Prod.
www.falcon.ro
Str. Nicolae Manolescu 10, Sector 5, Bucuresti
Tel.: (004) 021 410 95 58 / (004) 021 410 05 83
Fax: (004) 021 411 63 47
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2008