Lamborghini a deschis Academia Lamborghini

Lamborghini a deschis Academia Lamborghini
Lamborghini a deschis Academia cu acelasi nume, iar singurele cuvinte pe care le avem sunt: metal suparat foc. Pentru pretul de 3.900 de euro (putin sub 5.000 dolari americani) poti obtine cazare, doua zile pe pistele
Distribuie pe Facebook
Lamborghini organizeaza o scoala de pilotaj? Si eu ce fac, scriu despre asta in loc sa-mi fac de cap pe circuit? Ce om?!

Lamborghini a deschis Academia cu acelasi nume, iar singurele cuvinte pe care le avem sunt: metal suparat foc. Pentru pretul de 3.900 de euro (putin sub 5.000 dolari americani) poti obtine cazare, doua zile pe pistele de la Vallelunga sau Adria Raceway din Italia (normal, doar unde credeati ca va veti duce?), oportunitatea de a pilota modelele Gallardo LP 560-4 si Murcielago LP 640, precum si inregistrarile cu tine la volan. Ultima parte e mai ales pentru nepoti.

Cei de la Lamborghini chiar se implica si le complica. Exista trei categorii mari si late (si cand am spus asta chiar am savurat fiecare cuvant) la care va puteti inscrie: Track Academy, Advance Academy si Winter Academy.

Stiu ca ati vrea sa fiti lasati singuri si netulburati la volan daca tot dati atatia bani si stati in asa masini, dar odata ajunsi acolo veti fi preluati si instruiti in arta pilotajului de specialistii de la Lamborghini.

Hai gata cu criza. Acum ca v-am dat si link-ul urmati-l pana la capat. Go flat boys and, why not, girls.

http://www.lamborghiniacademy.com/
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Lamborghini a deschis Academia Lamborghini
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2009