Ce te asteapta la Salonul Auto de la Frankfurt

Ce te asteapta la Salonul Auto de la Frankfurt
  • Salonul Auto de la Frankfurt se desfasoara in acest an in perioada 12 - 22 septembrie
  • Companiile de automobile vor dezvalui in fata publicului prezent zeci de premiere mondiale
  • Vizitatorii vor putea admira concepte revolutionare si generatii noi ale unor modele actuale
Distribuie pe Facebook

Concepte revolutionare, hibrizi care socheaza intr-un mod placut si generatii noi ale unor modele actuale. Noutatile celui mai asteptat eveniment auto al toamnei sunt tot mai aproape de prezentarea oficiala.

Cum pana la Salonul Auto de la Frankfurt (12 - 22 septembrie) mai sunt doar cateva saptamani, 4tuning.ro iti prezinta care sunt cateva dintre cele mai asteptate "surprize" ale jucatorilor din industrie.

BMW

La standul constructorului bavarez sunt asteptate o multime de premiere. Vedeta BMW va fi noul i3, testat deja ca prototip, alaturi de un alt hibrid de lux, noul i8. Tot aici isi va face debutul si noul Seria 4, inlocuitorul lui Seria 3 Coupe. Printre alte modele noi ce vor debuta la Frankfurt se numara noul M4 Concept si noul BMW X5.

Citroen
Francezii sunt asteptati la Frankfurt cu primul model din noua gama C-line. Acesta il va inlocui pe actualul C3 si este derivat din conceptul Lacoste, prezentat in urma cu trei ani. Tot aici debuteaza si Grand C4 Picasso, dar si conceptul DS3 Racing Cabrio.

Hyundai

La standul Hyundai este asteptata noua generatie a modelului i10. Modelul este mai lung decat cel pe care il inlocuieste si are un spatiu interior mai generos. Pretul de plecare se situeaza in jurul sumei de 10.000 de euro.

Dacia

Noutatile producatorului auto de la Mioveni nu sunt spectaculoase si se refera doar la noul SUV al marcii, faceliftul Duster. Modelul nu a primit nicio restilizare de cand a fost lansat in urma cu trei ani. Potrivit presei auto din Hexagon, SUV-ul romanesc are o parte frontala noua si un interior imbunatatit.

Seat

Cel mai proaspat break in familia Seat, Leon ST este asteptat si el sa debuteze peste cateva saptamani in Germania. Noul model completeaza gama Leon care cuprinde un hatchback si un coupe. Preturile nu au fost anuntate inca, dar nu vor depasi cu mai mult de 1.000 de euro varianta clasica.

Volkswagen

Si standul Volkswagen va fi unul aglomerat la Frankfurt, aici urmand sa debuteze cateva noi modele. Este vorba de Golf R, minicar-ul electric e-Up!, conceptul Golf GTI Design Vision sau noul Golf Plus.

Distribuie pe Facebook
mai multe