Mercedes Drive electrizeaza New York-ul cu ajutorul noului B-Class Electric Drive

Mercedes Drive electrizeaza New York-ul cu ajutorul noului B-Class Electric Drive
Mult-anticipatul CLA45 AMG nu este singura surpriza pregatita de Mercedes pentru editia din acest an a evenimentului New York International Auto Show. Tot in cadrul salonului auto de peste ocean, constructorul german va mai dezvalui in premiera mondiala si noul B-Class Electric Drive, automobil care - asa cum o sugereaza si denumirea sa, este pus in miscare de un tren de rulare complet electric.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit sub forma de concept in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul Mercedes B-Class Electric Drive va fi disponibil spre comercializare incepand cu 2014, prima piata care se va bucura de serviciile celui de-al doilea automobilul complet electric al constructorului din Stuttgart fiind Statele Unite ale Americii. La scurt timp dupa, vanzarile vor demara si pe Batranul Continent, la preturi momentan neanuntate.

Mercedes B-Class Electric Drive

Inainte insa de a afla cat va costa modelul german, trebuie precizat ca noul Mercedes B-Class Electric Drive beneficiaza de un tren de rulare complet electric, ce genereaza undeva in jurul a 134 cai putere si 310 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in mai putin de zece secunde, in timp ce viteza maxima a fost limitata electronic la 160 km/h. De asemenea, fisa cu specificatii tehnice mai indica si o autonomie de pana la 200 de kilometri.

Mercedes B-Class Electric Drive

In ceea ce priveste aspectul estetic, noul Mercedes B-Class Electric Drive se poate lauda in mare parte cu aceleasi picanterii vizuale precum versiunea conventionala, designerii constructorului german din Stuttgart pastrand la un nivel minim numarul modificarilor interioare si exterioare. In plus, multumita integrarii bateriei litiu-ion in podeaua automobilului, capacitatea de incarcare a portbagajului a ramas exact la acelasi nivel ca la variantele pe benzina, respectiv motorina.

Mercedes B-Class Electric Drive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Mercedes B-Class Electric Drive
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2013