SUV-ul inspirat de Mustang a debutat oficial. Ford a publicat recent primele detalii si imagini

SUV-ul inspirat de Mustang a debutat oficial. Ford a publicat recent primele detalii si imagini
  • Ford prezinta oficial noul Mustang Mach-E
  • Modelul complet electric ofera pana la 465 CP
  • Automobilul este disponibil deja la precomanda
Distribuie pe Facebook

Asa cum a promis anterior, Ford a publicat ieri primele imagini si detalii oficiale ale SUV-ului inspirat de Mustang. Cum arata noul Mustang Mach-E, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, aflam chiar din urmatoarele randuri.

Sfarsitul acestui an marcheaza debutul unuia dintre cele mai ciudate modele din istoria industriei auto. Este vorba despre noul Ford Mustang Mach-E, un SUV cu alura de Coupe, propulsie complet electrica si, nu in ultimul rand, diferite elemente vizuale imprumutate de la generatia cu numarul sase a legendarului Mustang.

Interesanta este si abordarea de la nivel interior. Aici, punctul principal de atractie il reprezinta, fara doar si poate, display-ul destinat sistemului de infotainment, care vine cu o diagonala de...

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

... de 15.5 inch, daca iti vine sa crezi. Un al doilea ecran color, de aceasta data de "numai" 10.2", a fost montat in spatele volanului multifunctional cu design in trei spite si are rolul de a afisa instrumentele de bord digitale, dotare care nu ar trebui sa lipseasca de niciun fel de pe masinile din ziua de astazi, fie ele electrice ori ba.

Disponibil deja la precomanda, cu potentialii clienti invitati sa depuna un depozit de 500 de dolari, noul Ford Mustang Mach-E ofera puteri maxime de pana la 465 CP. Iar vestile bune nu se opresc aici.

Versiunea de top a ineditului model promite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de cinci secunde, performanta demna de un automobil sport. In ceea ce priveste autonomia totala, cea mai eficienta varianta promite de motorizare sa parcurga 600 km cu o singura incarcare a bateriei.

La fel de important este si "realimentarea", insa cumparatorii nu vor avea motive de ingrijorare. In functie de optiunea aleasa, obtinerea energiei necesare acoperirii a 93 de kilometri poate dura 10 minute.

Primul Mustang Mach-E va ajunge in showroom-urile Ford in cursul anului 2020, la preturi incepand de la aproape 44.000 de dolari. Configuratia entry-level include un singur motor electric si o baterie cu capacitatea de 75.7 kW, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h va dura mai putin de sase secunde, iar autonomia va fi de 370 km.

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Ford Mustang Mach-E
mai multe