Topul celor mai fiabile masini. Ce sa cumperi ca sa scapi de stres, nervi si emotii
Alte articole 13 Decembrie

Topul celor mai fiabile masini. Ce sa cumperi ca sa scapi de stres, nervi si emotii

Toate comentariile (3):
alexhaiducu
248 comentarii 47 puncte
13 dec 2018, 15:18
+1
masinile se iau dupa preferintele fiecaruia ,nu dupa studiile facute de site-uri,reviste sau mai stiu ce organizatii! masina o iei dupa buget! trebuie sa fie pentru oricine. nu neaparat noua! masinile nu au viata dupa ce le foloseste cineva 2,3,4 sau 5 ani????? se arunca la gunoi??? pai ce au termen de folosire???? baaaa sunt bunuri de folosinta foarte indelungata daca merg in parametri de fabrica! daca omu vrea opel manta ,opel manta isi ia! se pisa pe toate statisticile ca merge des in service sau ca consuma mult! terminati cu manipularea! am masina veche de 10 ani,210k km,nimic cazut la ea! merge ca noua! mereu iau itp fara interventii si ma mandresc cu ea! fiabilitatea unei masini tine de sofer si intretinere! fabricile le fac bune,altfel alea care ziceti voi ca nu sunt bune s-ar fi inchis demult! ciocu mic cu clasamentele ca sunt mincinoase ca meciurile de fotbal sponsorizate de case de pariuri!
13 dec 2018, 21:28
+2
Statisticile din USA nu corespund la Europa, din foarte multe motive, nici macar autoturismele pt Europa nu sunt identice cu cele pentru USA. Majoritatea statisticilor dau castigatorii in ordinea "sponzorizarii" prin volumul de reclame, conferinte, simpozioane. etc. platite de respectivele marci sau chiar de firme producatoare si/sau vanzatoare de piese pt respectivele autoturisme.
17 dec 2018, 15:16
0
Nimic nou sub soare, japonezii fac in continuare cele mai fiabile masini. Dar era cred ca mai interesant un studiu despre fiabilitate in general, nu raportata doar la martorul check engine.
Comentează şi tu: