Daca n-ai bani de X6, asta e masina TA. Cat costa in ROMANIA

Daca n-ai bani de X6, asta e masina TA. Cat costa in ROMANIA
  • Daca n-ai bani de X6, asta e masina TA
  • Cat costa in ROMANIA
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 18 inch. Plus tapiterie din piele sintetica.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul verii acestui an, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei BMW X4 G02 a fost lansata recent, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la aproape 53.200 de euro.

In configuratia de baza, comercializata sub indicativul xDrive20i, respectiva masina ofera o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, insotita de o putere maxima de 184 CP.

BMW X4 si X4 M Facelift

BMW X4 si X4 M Facelift

De aceeasi unitate de 1.998 de centimetri cubi se bucura si varianta xDrive30i, care isi va intampina insa clientii alaturi de 245 CP. Lista cu optiuni pe benzina se incheie cu un M40i cu motor in sase pistoane, de trei litri si undeva in jurul a 360 CP.

Mult anticipata versiune imbunatatita a gamei cunoscute in interiorul marcii BMW sub numele de cod G02 mai este disponibila la vanzare, pe piata din Romania, si intr-o formula xDrive20d. De 190 CP.

Aceasta mizeaza pe serviciile unui propulsor cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri. La polul opus regasim configuratiile xDrive30d si M40d, masi care pun la bataie cate o unite diesel cu sase pistoane, de trei litri si 286 sau 340 CP.

Fiecare unitate mentionata anterior este insotita, in standard, de o cutie automata cu opt rapoarte. Plus un sistem micro-hibrid pe 48V, cu 11 CP, si tractiune integrala, daca mai trebuia cumva precizat.

De asemenea, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei BMW X4 G02 se mai poate lauda ca ofera, fara costuri suplimentare, chiar si in varianta entry-level, si cu jante pe 18 inch. Dar si cu tapiterie din piele sintetica, faruri adaptive cu LED etc.

BMW X4 si X4 M Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze BMW X4 si X4 M Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 August 2021