Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Kia prezinta oficial noul K4, probabil cel mai spectaculos sedan de dimensiuni compacte din lume

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Kia prezinta oficial noul K4, probabil cel mai spectaculos sedan de dimensiuni compacte din lume
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Kia prezinta oficial noul K4, probabil cel mai spectaculos sedan de dimensiuni compacte din lume
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un display color masiv. Impartit in doua zone diferite de lucru.

Inceputul acestei primaveri marcheaza debutul unui nou produs de la KIA - celebra companie auto asiatica anuntand, in cursul zilei de luni, lansarea primei generatii a modelului K4. Proiectat special pentru a concura impotriva unor rivali precum Jetta, respectivul vehicul ia forma unei berline cu alura de fastback si, totodata, un design SF, ce ar trebui sa isi faca aparitia in showroom-uri - la vanzare, in perioada imediat urmatoare, alaturi de o nota de plata estimata la suma de 22.000 de dolari.

Din meniu nu vor lipsi - daca mai trebuia cumva precizat, nici tehnologiile de ultima ora, lista atractiilor principale culminand cu ecranul color de dimensiuni generoase, impartit intre instrumentele de bord digitale si sistemul de infotainment compatibil cu update-urile de la distanta. Afirmatie valabila si in cazul scaunelor cu functie de incalzire, al volanului multifunctional, cu aspect in doua spite, al instalatiei audio de inalta fidelitate - semnata de Harman Kardon.

La momentul actual, gama de motorizari nu reprezinta decat un mare mister, surse apropiate KIA sugerand insa ca noul K4 va pune la dispozitia viitorilor cumparatori si un propulsor turbo de 1.6 litri - pe benzina. Printre optiunile disponibile ar trebui sa isi mai faca loc, de asemenea, chiar si o varianta hibrida, pe cand o versiune pur electrica nu va sosi prea curand, aceasta fiind absenta - deloc surprinzator, tinand cont de pretul de pornire, si din oferta actualului Volkswagen Jetta.

Kia K4

Kia K4

Kia K4

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2024