Va fi zeul circuitelor. Ferrari lanseaza noul FXX K Evo cu 1.050 de cai putere si peste 900 Nm cuplu

Va fi zeul circuitelor. Ferrari lanseaza noul FXX K Evo cu 1.050 de cai putere si peste 900 Nm cuplu
  • Ferrari a lansat noul FXX K Evo
  • Ofera 1.050 de cai putere si peste 900 Nm cuplu
  • Apasarea la sol a crescut cu 23% fata de versiunea standard
Distribuie pe Facebook

Constructorul de la Maranello a lansat versiunea Evo a extremului FXX K. Aceasta ofera acum 1.050 de cai putere si peste 900 Nm cuplu, dar si o apasare la sol imbunatatita in comparatie cu varianta "standard".

Inginerii Ferrari au luat o pauza de la dezvoltarea modelelor de serie si s-au ocupat de un adevarat monstru pe patru roti, care din pacate nu va vedea niciodata drumurile publice. Asta pentru ca vorbim de noul FXX K Evo, un LaFerrari (si mai) extrem, conceput special pentru circuit.

Ferrari FXX K Evo

Lansat in urma cu putin timp, acesta este o evolutie (de unde si numele) a lui FXX K, si propune o pereche de spoilere restilizate, un eleron fix, prize de aer mai mari, o suspensie recalibrata si o apasare la sol cu 23% mai mare decat versiunea standard, daca o putem numi asa.

Ferrari FXX K Evo

Aceasta se va dovedi numai buna si va mentine masina pe circuit, in timp ce pilotul tine in frau cei 1.050 de cai putere si peste 900 Nm cuplu dezvoltati acum de unitatea hibrid. Ca si cazul LaFerrari-ului, aceasta compusa dintr-un propulsor V12 conventional, de 6.3 litri, capabil de 860 de cai putere, si dintr-o unitate electrica de 190 de cai putere.

Ferrari FXX K Evo

Brand-ul italian a facut cateva modificari si la interior, acolo unde avem un volan revizuit, un ecran de 6.5 inch si nu in ultimul rand, telemetrie imbunatatita.

Ferrari FXX K Evo

O veste buna, asta in cazul in care ai cateva milioane de euro in banca si un FXX K in garaj, este ca poti sa iti comanzi separat pachetul "Evo". Asta daca esti de parere ca "armei" tale pentru circuit ii lipseste ceva, sau pur si simplu daca nu vrei ca prietenii tai la fel de bogati sa fie cu un pas in fata ta.

Ferrari FXX K Evo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ferrari FXX K Evo
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2017