Volkswagen lanseaza modelul Crafter pe piata europeana

Volkswagen lanseaza modelul Crafter pe piata europeana
Volkswagen Autovehicule Comerciale lanseaza pe piata europeana noul model Crafter, cu un design modificat, un interior optimizat, vehiculul fiind echipat cu cea mai noua generatie de motoare TDI.
Distribuie pe Facebook
Gratie noului motor TDI cu patru cilindri a fost posibila scaderea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2 cu pana la 33%, iar a costurilor de rulare si intretinere cu pana la 25%. De asemenea, au fost imbunatatiti si alti parametri importanti; astfel, in functie de tipul de motor, sarcina utila a autovehiculului a fost crescuta cu aproape 10%.
Noile propulsoare cu patru cilindri sunt disponibile in patru variante de putere: 80 kW / 109 CP, 100 kW / 136 CP, 105 kW / 143 CP si 120 kW / 163 CP.

In general, gama de modele cuprinde doua clase de mase - 3,5 si 5,0 t -, doua versiuni de ampatament - mediu si lung -, si patru tipuri de baza de caroserie - Furgon, Kombi, Autosasiu cu platforma si Autosasiu. Versiunile Furgon si Kombi sunt disponibile cu trei inaltimi pentru acoperis, iar Furgonul este disponibil si cu o consola spate extinsa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2011