A intrat in productia de serie si nimeni sau nimic nu-l mai poate opri. Noul model ameninta serios suprematia Mercedes

  • BMW a demarat productia primului M8 Gran Coupe din istorie
  • Noul model ofera in standard un motor V8 de 600 CP
  • Un pachet Competition va plusa cu alti 25 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Automobilul in cauza ofera inca din versiunea de baza o motorizare cu opt cilindri si doua turbine, capabila sa produca nici mai mult, nici mai putin de 600 de cai putere.

Mijlocul lunii noiembrie marcheaza debutul productiei primului M8 Gran Coupe din istorie, model proiectat de BMW pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes AMG GT 4-Door Coupe. Asamblarea se deruleaza la uzina companiei din Dingolfing, Germania, acolo sunt construite inclusiv versiunile "echipate" cu o caroserie in doar doua portiere.

BMW M8 Gran Coupe pe linia de productie

Similar variantelor Coupe si Convertible, cel de-al treilea membru al familiei M8 gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V, doua turbine de dimensiuni generoase si capacitatea de 4.395 de centimetri cubi, care dezvolta undeva in jurul a 600 de cai putere.

De livrarea valorilor maxime catre asfalt se ocupa o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in numai 3.3 secunde. Timpul respectiv coboara cu 0.1 secunde, pana la 3.2 secunde, atunci cand clientii opteaza pentru pachetul Competition, sinonim cu un plu de 25 CP.

Noul BMW M8 Gran Coupe, a carei premiera publica va avea loc chiar la sfarsitul acestei saptamani, in cadrul Salonului Auto organizat la Los Angeles intre 22 noiembrie si 1 decembrie, este disponibil la vanzare - cel putin in Germania - la preturi incepand de la 165.000 de euro.

BMW M8 Gran Coupe pe linia de productie

BMW M8 Gran Coupe pe linia de productie

BMW M8 Gran Coupe pe linia de productie

BMW M8 Gran Coupe pe linia de productie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M8 Gran Coupe pe linia de productie
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Noiembrie 2019