Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 450 CP, scaune cu masaj si boxe in tetiere

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 450 CP, scaune cu masaj si boxe in tetiere
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 450 CP, scaune cu masaj si boxe in tetiere
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un set de patru ecrane color - cu cel mai mare dintre toate masurand nu mai putin de 14.3 inch.

Inceputul acestei primaveri marcheaza debutul unui nou SUV de la Infiniti, celebrul constructor auto de lux din Japonia anuntand, in cursul zilei de marti, lansarea mult anticipatei generatii cu numarul doi a impozantului QX80. Anuntat de conceptul QX Monograph din 2023, respectivul model se remarca numaidecat prin grila masiva a radiatorului, cu precizarea ca nici farurile duble, aripile proeminente, condimentate cu jante cu un diametru de pana la 22", sculptate din aliaj usor, sau stopurile unite cu banda iluminata nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in perioada imediat urmatoare, acelasi exclusivist vehicul se va mai putea lauda in fata viitorilor sai cumparatori inclusiv cu un total de patru display-uri diferite, cu functie de masaj pentru primele doua randuri de scaune ori o tapiterie confectionata din piele semi-anilina, cu multple detalii sub forma de carouri, elementelor cu pricina, mentionate anterior, alaturandu-li-se o instalatie audio de inalta fidelitate, cu difuzoare regasite pretutindeni: la nivelul portierelor, al plafonului, tetierelor s.a.m.d.

Gamdit special pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X7, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator si, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, Mercedes GLS, cel mai recent Infiniti QX80 din istorie se bucura de un propulsor V6 twin-turbo de 3.5 litri, livrat in compania unei herghelii cu 450 de cai putere. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu un sistem de tractiune spate ori, contra cost pentru versiunle inferioare si standard pentru variantele superioare, integrala, cu o cutie caracterizata de noua rapoarte, o suspensie reglabila, pe aer, etc.

Infiniti QX80

Infiniti QX80

Infiniti QX80

Infiniti QX80

Infiniti QX80

Infiniti QX80

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (63) Poze Infiniti QX80
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2024